oj,
da, se še jaz malo javim. učer sem bla psihično popolnoma na tleh, potrta, objokana, cel dan sem v glavnem v postli ležala, razen kosilo sem skuhala. verjetno hormoni, pa še stres me je zopet zdelal. vedno ko so s službo napetosti in je kak podaljšan vikend (praznik ali moj dopust), me kak dan popolnoma rukne ali pa večer pred službo od živcev ne morem zaspat in gre ves počitek po gobe. potem pa sem bla obupana še, ker s tem škodim svoji
in sm še bolj jokala. danes imam grozne podočnjake.
na srečo sem se učeraj z mojim o vsem veliko pogovarjala, pa cel dan me je crkljal, da bi me malo razvedril.
danes je bolje in tud na zrak sem že šla, sem mojga v plezaišču, sicer na drevo, pozihrala, oprala kar nekaj perila, skuhala, mal sem tud šivala.....
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Te dni je po TV bilo nenormalno število variant Jezusov in križanja, da sem klela vse po vrsti. Pri nas ne znajo nič delati v normalnih razmerah in količinah. Vedno pretiravajo in silijo bodisi s komunizmom in partijo ali s Jezusom in Papežom....To je za znoret...
midva na srečo nimava in (do nadaljnega) niti ne bova imela TVja - naročnine ali kabelske. Sam ekran bova kupla, ko bova imela denar, da bova lahko pogledala kak fajn film.
nihče od naju ni veren in na srečo tudi najini starši. tko da bo otrok imel prosto pot odločit se. sama sicer sem krščena, ampak je bilo to na mojo željo iz radovednosti, pri 13 letih se mi zdi, samo sem kmalu prenehala obiskovat cerkev, ker me enostavno ni prepričalo, celo še bolj me je odbilo stran.
pirhov nisva barvala. ta praznična evforija z jajci in vso hrano je meni osebno čist mimo. sem si pa naročila pehtranovo potico, ker mi je res slastna

, ne glede na praznik.