barika...kaj nimate nikogar, ki bi nadomestil tvojo zdravnico??? Ker moja je tudi na bolniški, pa sem ravno tako imela pregled...jo je pač nekdo nadomeščal. To mi je malo čudno. Če boš predolgo čakala na pregled pa pojdi kar nekam samoplačniško, da boš mirna.
Glede cunjic. Žal je Celje malo predaleč zame ker sem iz Kranja. V mislih sem imela Ljubljano. V Baby centru v Lj. sem bila pa v prvi nosečnosti. Tam imajo vse od La Vie...zelo drago ampak lepe cunjice. Pa spletne strani od Popka sem gledala...tudi ni slabo, ampak, spet drago. Tam sem takrat kupila "pajaca" trenirko pa je bila tudi okoli bivših 10.000 sit. Ampak, nekaj lepega si bom morala privoščit, vsaj dvoje hlače, majčke so itak raztegljive že te, ki jih imam. Imam pač tako službo, da moram bit urejena in ne ravno trikrat na teden enako oblečena
Na špinačo sem pa tudi jaz včeraj mislila, pa se mi je zdelo, da so to samo želje, ker mi večina hrane smrdi.
Sem se pa pravkar najedla mortadele

ki je nisem jedla že par let
veselka tvoje info sem pa zelo vesela. Ko bo čas, se bom zapeljala na Rudnik in upam, da dobim kaj lepega in udobnega
ja.lo09 dobrodošla med nami in čestitke za plusek
tulpek čestitke za uspešen pregled
< Sporočilo je popravil kepica -- 23.1.2009 11:07:32 >