Jaz sem pa še vedno doma na bolniški in spet so mi jo podaljšali za en teden. Počutim se, kot bi bila pijana
Tale nizek pritisk je ubitačen
Sedim na kavču in gledam, kaj bi vse lahko pospravila po stanovanju, pa se takoj premislim, ko grem samo na wc, in še do tja komaj prilezem. Hudiča, da ni zdravila za tole nadlogo. Pa ravno slabosti sem se znebila. Nočem biti celo nosečnost doma, ker se mi že po 5-ih dneh meša
Drugače tudi jaz ponoči slabo spim. Zvečer grem pozno spat in zjutraj že ob 6h gledam kot čuk. Ponoči pa sploh ne vem, kam bi se obrnila in se non-stop premetavam.
Ja, novičke, da pričakujemo novega člana, pa sinu še nisva povedala, ker je prej, ko sem imela ss, obakrat vedel, pa mu je bilo potem težko razložiti, kam je šel dojenček, zato bova sedaj raje še malo počakala. Mislkim, da tam nekje do NS, če ne bo že prej sam kaj vprašal, ker se moj trebušček vztrajno napihuje
Da obdelam vse teme...
večino dneva pijem čaj, vmes malo soka z vodo, včasih pa samo vodo. Odvisno. Se mi pa že vsa tekočina upira, ker se mi zdi, da se non-stop nalivam z njo. Slabe izkušnje. V prvi nosečnosti sem imela slabe izvide, zato sedaj že preventivno ukrepam