Tud jst mam probleme s taščo
Včeraj sva povedala za nosečnost istočasno moji mami in tašči...mami je jokala od sreče, tašča pa od žalosti! Res ne vem kaj ji je, misli da se cel svet samo okoli nje vrti? Nasmesto da bi bila vesela za naju, ker sva že 5 let skupaj, končno dobila svoje stanovanje, nosečnost je bila načrtovana in ne "ponesrečena",.. Nisem si mislila, da ji bo tako hudo, kot da je konc sveta, jst sm pa tko srečna da bo dojenček. Že zaradi tega sem ji zamerla, zdaj se mi pa še zdi, da je šla okol razlagat to "grozno novico".Nima pravice! To je pa res redka priložnost, da lahko v družini poveš, da bo še en član več, ona pa gre vse uničt še s tem, da se noben ne bo niti veselil, ker so jo mogli tolažit,.. Tko sem jezna,.. Če izvem, da je res to nardila jo tud vidt nočem več, pa naj se ne sekira glede vnučka, ker ga ne bo rabila merkat, bom že sama skrbela zanj. Poleg tega me je pa mami vprašala kako bo ime otroku,če bo fantek, pa sem rekla, da Adam, pa je tašča komentirala, da bolj grdo ime pa res ne morva dat otroku. Kako lahko nekomu to rečeš? Tudi če nekdo da otroku ime, ki meni ni preveč všeč, jst to spoštujem in ne bi nikoli kaj tazga izjavla.
A mogoče pretiravam tud jst?
Lepo si spočijte čez ta deževni vikend.