Živjo so
!
Ker je ravno govora o seznamu, še enkrat posredujem manjkajoče podatke:
-starost 29 (se počutim prava babi med vami mladenkami
)
-naslednji pregled 17.3.
Na NS pa tudi tokrat ne greva.
Škorpijončica, te povsem razumem. Takšni odzivi človeka potrejo, sploh, ko jih sliši od družinskih članov. Pa si rečeš, da se ni vredno sekirat, ampak potre te pa vseeno.
Vseeno poskusi čimbolj odmislit te stvari in uživaj v nosečnosti, še bolj pa potem, ko bo otroček prišel na svet.
Moram še povedat, da moje slabosti nekako pojenjajo. No, vsaj zjutraj je bolje, popoldne pa še zmeraj nekaj črviči, ampak se mi zdi, da je bolj povezano z utrujenostjo; bolj kot sem utrujena, bolj mi je slabo.
Sva bila pa z malim sama čez vikend in sem kar malo iztrošena. Mi možek toliko pomaga, da se kar pozna, če ga ni
Sploh, če ga je treba trikrat previt, ker je pokakan, pa meni zdaj njegov drekec strašno smrdi
.
Barika, pri nas je previjanje tudi projekt, sploh ker imamo racmanke.
Bo treba počasi prešaltat na kahlo. Saj ponavadi, če ga damo na kahlo lula, pa tudi kdaj kaka, samo malce potrpežljiv moraš bit. Zdaj čakamo na toplejše mesece, da se bolj resno lotimo zadeve.
Aja, še to sem hotela zadnjič povedat. Ko sem bila na prvem pregledu, mi je naredila UZ čez trebuh (pa imam kar obložen trebuh
) in ne vaginalni, pa se je vseeno zelo lepo videl naš pikec. Samo toliko, ker se mi zdi, da je drugače kar praksa, da se dela prvi UZ vaginalno.
Jaz pa že komaj čakam, da bo konec te hladne in vlažne zime, pa kratkih dni, da bomo spet lahko vandrali naokrog v kratkih rokavih
Do takrat pa vseeno čimbolj uživajte!