Dobro jutro, čvekaste babe in, kolikor sem opazila, tudi dedc
Čestitke vsem novim, posebej krucifiksu in njegovi
Ua, kak vikend je bil. V petek sem šla res plavat in... kak užitek! Trebuh imam sicer precej trdo napihnjen in občasno kar tečno okrogel, v vodi pa sem se počutila težka nekje 2 kg
Res, če ima kakšna težave s tem, priporočam, božansko olajšanje. Res pa je, da me je, ko sem stopila iz vode, "gravitacija" kar pribila
Bila sem utrujena kot pes, ampak prijetno utrujena. Definitivno bo tole reden postopek!
In potem smo šli k tašči in tastu... in tašča je videla slikice od UZ... "ooo, kako lepo se že vidi, vse se že vidi, ja, katerega spola pa bo?" - tako da se je očitno sprijaznila
Sem zelo vesela zaradi tega, ker ko so se dobesedno skregali parkrat prej, je bilo kar mučno... Zdaj pa me že hoče fotrat še bolj kot prej, in kaj vse moram jest in česa ne in... aaaaaaaaa!
Upam, da se bo tudi ostalim, ki imate težave z ne-veselim pričakovanjem, kaj razrešilo, ker vem, kako boleče je lahko to, čeprav si rečeš, da ti je vseeno - pa ti ni. No, jaz moram samo še par zadev razrešit, ker zdaj, ko "sem postala njihova" (
), pričakujejo, da bom prevzela vse njihove navade, kar pa se meni ne zdi fer in pika. Tako da na to fronto še moram malo popazit in so kar borbe. Potem se pa še z dragim spričkam, ker ne ve vedno, koliko na mojo stran naj se postavi. No, sedaj ve!
Ah, in zdaj že vsi vedo, da pričakujemo. S kolegi smo šli na pijačo, pa je en kar direkt vprašal, ko je gledal moj trebuh. Nisem tako okrogla sicer
Naj bo
Tako da tiste, ki se sekirate, da ne boste mogle več dolgo skrivat - mene vsak najprej v trebuh pogleda, ker je v takm nesorazmerju s telesom
In so potem šokirani, ker nisem že v petem, šestem mesecu
Lep dan vam želim,
!