Še en pozdravček od mene!
Kruce fiks....A tudi na tej temi bova skupaj?!?!
Lepo....Všeč mi je, da si en moški nosečnost vzame bolj resno in ne prepusti ženski cela razmišljanja....Kako je pa tebi med nami???
Larilu...Držim pesti, da se ti ti nakopičeni problemi razrešijo hitro...(tašča, sodelavke, služba, slabosti, bolezen.....)....Zelo si pogumna in vztrajna. Zdržiš resnično tudi tisto, kar gre že čez mejo.....
Anonimna....tista, ki je spraševala, če katera gre prvo na NS pa potem na pregled....hmmm..pa veš, jaz imam slabe izkušnje s temi pregledi in razmišljam, da ravno to naredim...Prvo NS, potem pa k svojemu G....Trikrat (ali celo večkrat) se mi je zgodilo, da sem ravno od svojega G slišala slabe novice, čeprav je do njegovega pregleda vse bilo OK. Vem, da G nima nič s propadanjem nosečnosti, prenehanjem delovanja srčka.....Vem!...Samo, strah in razočaranje se ti vsidra v dušo in sam ne veš, kaj je pametno delati. Najraje ne bi nikamor do poroda šla...
Slabosti....joj...jaz jih imam tudi...Pa ne vem in ne morem pogruntati, zakaj se pravzaprav pojavljajo. Počivam veliko, saj sem na dopustu. Ne delam prav nič. In slabosti se mi pojavljajo v intervalih, nič pričakovano. Ali pa izginejo samo zato, ker sem spila limonado, pojedla toplo juhico.....Potem pa se pojavijo in vsi doma mislijo, da je kaj narobe, ker vsa bleda ležim in mižim.....
Vse nove pozdravljam. Jaz bi verjetno bolj sodila v oktober, pa nočem biti med njimi, ker sem zopet vraževerna. Že dvakrat sem bila oktoberka in imela ss.....
Vsako popoldne, že tri tedne, ob 15h gledam na TV zgodbe o rojstvih. Pomagajo mi njihove izkušnje. TUdi tiste, ki so imele ss-je doživljajo strahove in pri porodu celo jokajo, ker se slab spomin na splav pojavi....Tako tudi sebe razumem, zakaj sem takšna....
...
Jaz sem se celo seksu odpovedala v popolnosti. Malo poskrbim za moža, jaz pa mirujem. In potem sanjam in sanjam vse sorte......
Srečno punce...