Hej!
Naj se še jaz malo postavim ob bok
Sayuri in se pohvalim z -kg. Jih je že kar 7 manj, sam sem pa štartala z veliko večjo cifro kot ona

. Danes je za mano vodni dan in

zame, zdržala sem. Ob vodi, 1 skodelici čaja in zdaj še eni skodelici pravega čaja, ker se moram še učit. Sploh nisem lačna. Je pa pripomoglo tud to, da sem imela zobarja in bila celo popoldne od doma. Pa še snežno pustolovščino na poti domov mi je pripravil moj dragi. O njej malce nižje.
Zoja Miša, ti poznaš pot do nas. No, in danes, ko sva šla iz Šk. Loke, je zapadlo ful snega in je moj

peljal rikverc od prvega gozda do konca Češnjic (vas, skozi katero prideš do nas). Jaz pa skor polulana zraven

. Ne, sej ne, sam sem zajec za sneg in sem kar malo mižala, sam je moj ljubi res stručko, kar se tiče vožnje rikverc. Jaz bi avto pustila v dolini in šla peš. Smo prehiteli enega, ki je v prvem klancu dajal ketne gor, mi pa hop, pa smo šli mimo

. In to z najino staro mazdico. Sej, če bi mela že xaro, ne bi niti poskusil prit mimo, ker je že tko šlo na cm, pa še škoda se mu ni zdel avta

. Ampak nam (mu) je uspelo!
Zoja Miša in
Cebrca, sem bolš, hvala. Očitno sem se narobe premaknila. Danes tudi težav z dihanjem nimam več.
Malo me ima, da bi šla na koncert Jana Plestenjaka. Hecam

, naj mi karto kupi kot darilo za rd. Zato ga poslušam v podlagi in uživam.
Erin, naj bo vse ok,

za oba.
Nič, zdaj pa učit! Lepo se imejte! Nočka