writing-img

RE: Od Vrhnike do Idrije

clock-img

30.05.2009, 08:39

clock-img

Anonimen

dobro jutro!!

kaj a še vse spite :)))

clock-img

30.05.2009, 09:11

clock-img

janja*

pencil-img

870

user posted image  
Kako je lepa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.05.2009, 11:07

clock-img

Anonimen

janja itak da je lepa saj je mojauser posted image user posted image

no notranjke kdaj se bomo zdaj dobile pr kljukcu na kavici

clock-img

30.05.2009, 11:11

clock-img

Anonimen

iiiiiiii, cveka, glede kljukca....pocakte se mene da rodim:D

clock-img

30.05.2009, 11:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

iiiiiiii, cveka, glede kljukca....pocakte se mene da rodim:D

ma itak da te bomo počakale, sej me bomo šle najprej samo probat če so še tobre torticeuser posted image pol bomo pa skup hodile user posted image

clock-img

30.05.2009, 11:15

clock-img

Anonimen

hehehe, ok poluser posted image

clock-img

31.05.2009, 11:52

clock-img

Anonimen

živjo punce kaj kej počneteuser posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 07:49

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

clock-img

01.06.2009, 11:04

clock-img

Anonimen

dobro jutro

no danes je očitno lepše vreme in bom lahko šla mal ven z našo princeskouser posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 11:17

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

živjo
no preživeli smo lep vikend upam da bo tud popoldne vreme zdržau ker bomo šli VEN
drugač pa nič novega vse po starem
kako je kaj copka??
dudica kako je blo včeraj je bil Maj priden??

clock-img

02.06.2009, 07:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

user posted image

ARUPNIK super je blo,je bil zelo priden...user posted image

clock-img

02.06.2009, 08:49

clock-img

buksi

pencil-img

438

dobro jutro

cveka, kolk je luštnauser posted image , je pa čist teb podobnauser posted image

drugač pa smo tud mi ok, in uživamo na sončku kolkoro ga je.
pa tud na morju smo že bliuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 09:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

dobro jutro

cveka, kolk je luštnauser posted image , je pa čist teb podobnauser posted image

drugač pa smo tud mi ok, in uživamo na sončku kolkoro ga je.
pa tud na morju smo že bliuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ta je men podobna oči ima očijeve, taprvi je bil pa očiju podoben oči ima pa mojeuser posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 12:32

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

živjo

kako ste?
vidim da nikjer nobene
cveka res je mal tebi podobna Nika user posted image
dudica lepo da je bil Maj priden user posted image

no drugač sm pa teto s krvavca dobla po 2 mesecih user posted image user posted image

pa zunaj se veliko sprehajamo sam dons ful piha

jst sm tut za za kakšno tortico pri kljukcu samo po 15.7. (morje pa to)

popoldne grem pa na primorsko k teti po češnje user posted image user posted image (upam da ne piha)

nč lepo se mejte

papa

clock-img

02.06.2009, 15:26

clock-img

Anonimen

no mi pa smo bili dopoldne drugič mal zunaj za 10 min. tako da bomo počasi bili tud za en velik sprehod, komaj čakamuser posted image user posted image user posted image zdej pa tamala noče spat pa samo počiva na kavču in gleda ko sokoluser posted image

clock-img

03.06.2009, 07:31

clock-img

buksi

pencil-img

438

Dobro jutro!!!!!!!!!!!

Kako smo kaj? se vidi, da je zunaj dokaj lepo vreme pa vozimo naše male sončke ven, ker se je tukaj kar ustavila debata.

miška zdajle pridno spi- je zaspala nazaj.

Sicer pa zunaj se malo čudno vreme kaže. Upam, da bomo šli vsaj malo ven, če ne vsaj po solatko na njivo.

clock-img

03.06.2009, 07:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

dobro jutro

Ja zunaj lepo vreme in polno dela z našimi malčki potem pa ni časa za rr...
Zgleda nč lepo zunaj čeprav tud jaz upam da bom šla popoldne ven ker notr bit veš čas pa kar ubija...user posted image
Včeri sva bla mal v šopingu tako da se kr mal boljš počutim...user posted image

buksi a maš ti mogoče kakšno številko od župnika,ker sva bla zdej gor pa je mel glih spoved zdaj sm pa rekla da ga bom kr poklicala kdaj lahko prideva...al kaj ti praviš?

clock-img

03.06.2009, 07:54

clock-img

janja*

pencil-img

870

Dobro jutro še od mene.Spali smo okej.Mali škratek pa tudi pri nas spi.Najraje bi šla še jaz eno odspat,samo me čaka še veliko dela.Najraje bi si najela eno čistilko,da bi se jaz lahko posvetila otrokom 100 procentno.Otroci te zahtevajo celo.Tiste,ki imate več otrok to dobro razumete.Z eneim se moraš ukvarjat malo več pa spet z drugim malo manj..........
Dobro,da je Žan pri nas tako priden in samostojen,da mi tudi Nika dostikrat malo merka.user posted image za Žana.
Kaj boste kej kuhale? pri nas bo musaka in solata.

clock-img

03.06.2009, 07:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

JANJA potem pridem k tebi na kosilo...user posted image
Jaz pojma nimam kaj naj naredim...kva mi je to smotan...jaz bom pa najela kuharco...user posted image user posted image user posted image
Ja za Žana pa dam tudi jaz user posted image ...je ful priden in se mi zdi da se lahko kr zaneseš na njega.

clock-img

03.06.2009, 08:04

clock-img

janja*

pencil-img

870

Dudica1 jaz bom tebi kuhala ti pa boš meni pospravljala.user posted image
Kdo bo mel pa otroke?user posted image user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Dudica1 jaz bom tebi kuhala ti pa boš meni pospravljala.user posted image
Kdo bo mel pa otroke?user posted image user posted image

Ja dobro vprašanje...ne vem...bosta spala al pa se bosta igrala tiste 2 urce na dan...user posted image

clock-img

03.06.2009, 08:10

clock-img

buksi

pencil-img

438

Dudica, nima telefonske. jaz sem šla kar dopoldne en dan. Drgač ga pa med tednom po maš dobiš po moje zihr.

Janja* ja Žan je res priden in sem ga vidla prejšnji teden. je res fant od fareuser posted image user posted image user posted image
me pa še nekaj zanima, kakšn je sam kraj Šimuni ali pa mandre, če kaj veš. Se tam zanimam za apartmaje. kakšen namig kje na tistem delu Paga je lušt kraj poleg kampa?

jaz sem pa zdaj dva dni sama doma, ker je šel moj na službenouser posted image user posted image user posted image user posted image . si bom kar čevapčiče spekla, pa mal solatke pa bo.

clock-img

03.06.2009, 08:20

clock-img

janja*

pencil-img

870

Buksi Šimuni mesto niso nič kaj posebnega.Lepše je v Mandrah in tudi mesto je malo večje.Sama plaža v Mandrah pa meni ni kaj preveč všeč.Kakor kje.Predno se odločiš vztrajaj,da ti pošljejo slike plaže.V mandrah imam prijateljico,ki je prej živela v Ljubljani,zdaj pa se je preselila na Pag.Ona tudi oddaja apartmaje.Plaža je sicer malo oddaljena od apartmajev.Tudi ona ima sinčka starega 7 mesecev.

clock-img

03.06.2009, 08:22

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

živjo
miška pančka naprej
mami ma mal cajta
potem pa kuhat (golaž+?????)
pa dons morm obvezno posesat user posted image
št. od župnika 01/ 750-10-59

sm šla učer po češnje in so ful rdeče in sladke -njami
pojedla sm zajtrk po dolgem času
ej zmeri bolj se bliža datum za na morje zmeraj bolj mislim da bom skor celo bajto vzela sabo sej morm praktično vse nest za tamalo sabo????  matr sm panična ane???

nč grem zdej

clock-img

03.06.2009, 08:28

clock-img

janja*

pencil-img

870

Buksi samo mesto Pag pa je zelo veliko in lepo.Plaže kar sem jih videla so tudi lepe.Kar se tiče apartmajev pa nimam pojma.
Mi smo prej hodili v staro novaljo v aparmaje in tudi tam je zelo lepo.Tisti apartmaji čisto ob morju so super.Otročka daš spat,vzameš varuško za poslušat in si lahko mirno na plaži in uživaš.Če si pa zaželiš mesta se vsedeš v avto in se tja tudi zapelješ.Ne vem kakšni kraji te zanimajo bolj na samem ali v mestu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem