writing-img

RE: februarčice 2009-5.del

clock-img

28.01.2009, 12:06

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy...žal mi je za nespanje....dobordošla v klub....bomo pač lovile urice čez dan....tako kot potem....
Četrtek je pa jutr, a ni???

jap jutri je četrtek in imam pregled in svakinja ima rojstni dan.....upam da se hana odloči za kakšen drug  četrtek,ne jutriuser posted image user posted image user posted image .....bom pa danes cel dan zehalauser posted image .......upam da preženeš prehladuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:10

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, a si ostala brez besed? user posted image

Tole ji pa ni nič podobnouser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:11

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Se me še spomnite? Kolikor berem (mi ne uspe prav dosti), vidim, da jih kar veliko prehiteva po levi. Upam, da je z njimi vse v redu in da so otročki uspešno vstopili na ta svet, pa čeprav predčasno.

Jaz imam uradno še dobrih 5 tednov do PDP-ja - bomo videli, kako bo. Naslednji pregled imam 4.2., pa takrat še vedno ne bom na vrsti za CTG - sicer pa otrok v tebuhu takoooo zeloooo brca, da mi ni kaj skrbeti.
Ponoči že dolgo ne spim - ali me zbuja 1.rojenec, ki je zadnje čase kar naprej bolanuser posted image , ali ne morem spati kar tako, če pa se že vse poklopi, se pa zbudim od bolečin, ki mi jih s svojim raztegoanjem po trebuhu povzroča naše živahno dete - očitno bo po meniuser posted image  - niti minutke miru.

Mirne in zdrave dneve vam želim, pa se še kaj oglasim.

clock-img

28.01.2009, 12:11

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy...žal mi je za nespanje....dobordošla v klub....bomo pač lovile urice čez dan....tako kot potem....

jap jutri je četrtek in imam pregled in svakinja ima rojstni dan.....upam da se hana odloči za kakšen drug  četrtek,ne jutriuser posted image user posted image user posted image .....bom pa danes cel dan zehalauser posted image .......upam da preženeš prehladuser posted image user posted image user posted image user posted image

A veš, da sem jaz že tudi sanjala o četrtku, in to jutrišnjem. Pa nič ne kaže, da se bo kaj uresničilouser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:28

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

claud, jutro! user posted image

majchy, dej počaki vsaj na nasledni četrtek, no...user posted image

sazi, lepo da si se oglasla! user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:31

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Timy tudi jaz sem sanjala da bo datum 29.1. ampak kao da je bila sreda...to sem se zmotla...user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:33

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

Kuku,

go petrap go!user posted image user posted image user posted image user posted image da bi cimprej drzala dete v rokah!

Raisa pa sedaj ze carta?al kako je to?

Ajyiiiiiiiiipa saj nisi res brez besed ostala?user posted image user posted image user posted image

jaz mam pa mozeka dnes doma, sva bila v trgovini, zdaj pa kuha cili con carne, njamsiuser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:34

clock-img

baki

pencil-img

3242

evo mene iz pregleda.vse je o.k. mali ma prib.2800-3000 g.popadkov se ni nasledni pregled 4.2.reka je da morem zdaj malo več počivat ker mam pac vse tk nizko.do naslednega pregleda more bit noti da 37 tednov in 3 dni pol je pa menda čist donoseno.tk da en teden noge skup tišcatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:35

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

kak se morajo nasi user posted image   smejati v busijih ko poslusajo nase preroske....o datumih....user posted image user posted image user posted image user posted image no, jaz bi pa 9.2. user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:37

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

baki user posted image za uspesen pregled, zdaj pa hitro kavc peglatuser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:37

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Ojla user posted image

sem mela gužvo dons, telefoni pa raznorazne stvari tko da vas grem šele zdejle brati.

pridem na zadnjo stran čez kako urco, k vem kolk čvekateuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

28.01.2009, 12:42

clock-img

baki

pencil-img

3242

neki bi se vpresala....a ste se odlocle za bris za strptokoka.

clock-img

28.01.2009, 12:43

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

A veš, da sem jaz že tudi sanjala o četrtku, in to jutrišnjem. Pa nič ne kaže, da se bo kaj uresničilouser posted image

ne govori prekmaluuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:44

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

majchy, dej počaki vsaj na nasledni četrtek, no...user posted image

sej veš kok imamo besede tuki zraven a neuser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:44

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

nop

clock-img

28.01.2009, 12:45

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

IZVIRNO SPOROČILO: baki

tale nop je odgovor na to vprasanjeuser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:45

clock-img

baki

pencil-img

3242

kk je pa lep mislim da bo res podoben katji kolker sma dons vidla na ultrazvoku......sam da mogoce nebo tk zalit ko je bla ona...

clock-img

28.01.2009, 12:46

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz ne....ubistvu sploh ne vem v čem je fora tega brisauser posted image

clock-img

28.01.2009, 12:47

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

vesnozaver...Pa kaj bi vse rade rodile 9.2....Po mojem bo taka gužva v P tisti dan, k je puhna luna, pa še lunin mrk povrh vsega...user posted image user posted image user posted image
baki, super za pregled! user posted image user posted image user posted image   Meni je zadnjič na pregledu vzela bris za streptokok, plačala pa sm 10 evrov.

timy, ti pa nič ne sanjej, da boš šla jutri rodit...čaki še malo, no! user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:48

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

kak se morajo nasi user posted image   smejati v busijih ko poslusajo nase preroske....o datumih....user posted image user posted image user posted image user posted image no, jaz bi pa 9.2. user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image po moje se jim prav fajn zdi k nas tkole hecajo-mal popadki,pa spet mir..user posted image user posted image user posted image ........je pa med datumi meni tudi 9.2. ali pa 2.2.-no pa za valentinovo tudi nebi bilo slabo(moj taprvi rok)user posted image user posted image user posted image na koncu bom šla pa čez rok in bom marca rodilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2009, 12:50

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

majchy, tu ti piše dosti o tem streptokoku...  http://www.mama.si/forum/index.php?topic=29761.msg874384

Pa G ne gre not v ta malo, ampak vzame bris sam na vhodu v nožnico, tam, kjer se ta bakterija zadržuje. Tako, da res ni panike, da bi kaj notr prenesla.

clock-img

28.01.2009, 12:56

clock-img

pencil-img

3845

No da se jaz javim povem da danes pregled odapedl tako da ga imam jutri že komaj čakam...sedaj pa že pridno kuham kosilce...potem zvečer pa greva še zadnjič v MŠ ob 18:00 eno predavanje ene psihiloginje upam da ne zaspim tamuser posted image user posted image user posted image ...

Vidim da imate neke pogovore glede datumov joj ko pa tile naši nadobudneži nas sploh ne bodo poslušal ampak ko se bo njim zdelo da bi šli na vsetlo bodo šli al bo 02 al 05 al pa 13 sej ni važno je samo to da rodimo zdrave male bebice in seveda da ima vsaka hiter in lahek porod...Pravijo da so to pobožne željeuser posted image user posted image user posted image ...

Avjy pa kr utihnila ostala brez besed ne ne...se pripravlja na komentiranjeuser posted image user posted image

S Petro še nč novih novičk???

Zdej pa pijem kavico...še pride katera lepo vabljenauser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

28.01.2009, 12:57

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Ja, to mi bo naredil 1 dan po roku, če prej ne rodim, ko dela amnioskopijo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

28.01.2009, 12:58

clock-img

timy

pencil-img

846

evo mene iz pregleda.vse je o.k. mali ma prib.2800-3000 g.popadkov se ni nasledni pregled 4.2.reka je da morem zdaj malo več počivat ker mam pac vse tk nizko.do naslednega pregleda more bit noti da 37 tednov in 3 dni pol je pa menda čist donoseno.tk da en teden noge skup tišcatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled, zdaj pa počivaj!!!

clock-img

28.01.2009, 12:58

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Jaz sem se tudi odločila za bris za steptokok. Na naslednjem pregledu bodo že rezultati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem