IZVIRNO SPOROČILO: Inigo
pr nas bo pa pol nekak tak:
prva beseda, ki jo izreče... NE BOM KAKAL!
prvič prime rozino JO JE ŽE VRGEL TUDI!
pri nas pa tako: prva besede, ki jo izreče NOČEM
prvič sama jedla - včeraj, sem kar letela za žlico

, ker drugač bi bila cela kuhinja posvinjana. je zahaklala žlico v tisočinki sekunde
prvič prime rozino - kaj je to za ena smet, bljak jaz tega ne bom
neboglasnica - malo zelenjave mi primankuje, ker moj otročiček hoče jest samo pečeno meso

, pa pol delim z vami
tims jaz mam drug teden obljubljeno operacijo zoba - ma pa že zdaj nočne more, plus tega je ta kirurginja daleč okoli znana kot

mesarka
Brin bravo
ja tale blazina je carska, mi jo imamo v vrtcu, ker jo je dobil fant s posebnimi potrbami, so bili vsi otroci v trenutku njegovi prijatelji, da so se igrali tam gor

(prvi dan jo je namreč prinesla v igralnico vodja in od takrat skor nismo dobile otrok dol) -
Tinky teži za Airex 
tako mamo mi v vrtcu
zabica - zdaj imava pa kazen, ko ubogama P

, ker Alina je pri teh mesecih res jedla že skoraj vse, tale pa še sadja noče in mami je sklenila da gre v vojno - jutri dobi juho, meso in krompir

. sem imela danes juho od ponedeljka pa ji nisem upala dat, 1 žličko je dobila pa je cmokala tako, da UPANJE umre zadnje
ilatic škoda da nisem bližje, bi mi lahko kar v soboto vrnila, ampak jaz bi ti dala vse tri

, dobi tašča von pistorja za življenjsko delo (občinska nagrada občinstva)
dzanika: Alina pust - taka bo tud Vita - pika poka je homemade, ker se mi kupljene niso dopadle
, pri nas vrtec organizira pustno maškarado na pustno nedeljo
lumpa joj se rolam

saj veš pod stolom
netki in lejla
mleko - mene je dans tak raz.pizd.la ko ni hotla nič sadja jest, da sem ji puding iz mleka navadnega kravjega skuhala, pa ga je pojedla par žličk - no saj na začetku je še blo, pol je blo pa treba preveč za A&A gledat
coraly čisto prav - ku.rc jih gleda
levinja skor sem stola padla, samo naša je na isti stopnji, če jo dam na trebuh
umpa jaz še zdaj letam za Alino ko ma moj telefon v roki, vse ostalo da takoj iz rok - ti kar treniraj, bodi vztrajna, mogoče ti uspe
coraly joj se mi kar smiliš ko boš v vročini s trebuhom okoli letala in enoletnika okol lovila - ti res ne privoščim - zdaj se spočij, pa pust une na miru
http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120