writing-img

RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)

clock-img

14.01.2009, 14:41

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Jaz sem se vrgla v slike in sem jih 448 naštimala v mapo za razvit pa še nisem pri koncu. user posted image  Mogoče bom še malo skrčila vse skupaj. Bom videla, ker grem vedno še enkrat vse skozi.

Maja se že oglaša. Verjetno ima dovolj lepotnega spanca.

kam pa jih hodiš razvijaz, jaz se tud morm spravt, pa mi nikakor ne rata.
se je naspalauser posted image , dorba je da ti je tolk dolg spalauser posted image user posted image

Jaz jih naročam preko interneta-  Foto tabor in mi jih pošljejo domov.

Jaz jih v Foto Tabor ne dam več, ker sem bila ful razočarana pa še ful me je stalo. user posted image

A res, jaz sem bila pa zadovoljna. Kaj pa je bilo narobe? A comshop je cenejši?

Kvaliteta slik je bila nikakva.

Nobody is perfect and I'm nobody!

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Vidim, da se vam je spet odprlo za čvekanje, ker sem nekje zadaj ostala.

clock-img

clock-img

kasso

pencil-img

4503

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Kako sem sedaj srečna!!! Sem skuhala kosilo za Aljo in je pojedla vse, brez borb in to kar 300guser posted image user posted image Ko bi le vsakm dan bila vsaj mal podoben današnjemuser posted image

Pridna Alja, to delaj mamiciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 14:42

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ojla
se na hitrco javim, ker je danes ena norišnicauser posted image . Najprej vse v ledu, da sem se namatrala zjutraj avto spucat..pa ravno pridem v PO, me kličejo iz vrtca, da ima Petja vročino, tako, da sem jo šla takoj iskat. Na poti iz PO pa je bruhala, cunje se perejo, avto, stolček pa grem zdaj malo spucat. Na srečo imam tako fejst taščo, da ima to popoldne Varjo, ki je zaenkrat še ok.
Tako,da Estrella jutri tudi ne bo Gašperja na plavanje. Upam, da bo v ponedeljek zdrav ko riba, da bo lahko plavaluser posted image

user posted image Ja tole je pa res norišnica. Upam, da se oba pocajtata, da ne boš še z njima imela toliko dela. Bolan potrok je vsaj meni nekaj najhujšega. Tako nemočen se človek počutiuser posted image

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Kako sem sedaj srečna!!! Sem skuhala kosilo za Aljo in je pojedla vse, brez borb in to kar 300guser posted image user posted image Ko bi le vsakm dan bila vsaj mal podoben današnjemuser posted image

user posted image user posted image user posted image Alči.
naša je tudi pojedla ornk porcijo špagetov z omako a la mama user posted image , in zraven delala mmmmmmmmmmmmuser posted image

user posted image user posted image Čupku tudi danes gre marsikaj v ustauser posted image A ni fajn ko pojedo brez, da bi se uprirali? Men se kar kamen od srca odkotali, ko je skleda praznauser posted image

clock-img

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Cenik izdelave fotografij

Format (cm)

Cena v EUR

9x13

0,10 €

10x14

0,11 €

10x15

0,11 €

11x15

0,12 €

13x17

0,16 €

13x18

0,16 €

13x19

0,16 €

15x20

0,30 €

15x23

0,30 €

20x30

0,80 €

30x38

2,50 €

30x40

2,60 €

30x45

2,60 €

Voščilnica 10x22

0,30 €

Wide 10x18

0,15 €

Wide 13x22

0,22 €

Wide 15x27

0,32 €

Panorama 10x30

1,80 €

Panorama 15x45

2,50 €

Ovitek za CD 12x12

0,15 €

Obdelava fotografij z medija
v *.epl datoteki

brezplačno

v *.jpg ali drugih formatih

2 € / medij

Manipulativni stroški za naročila manjša od 3 EUR

1,50 € / naročilo

Index print 10x15

1,25 €

CD s fotografijami iz naročila

1,50 €

Poštnina*

2,80 €

Količinski popusti !!!

user posted image

Pri naročilu fotografij se popusti obračunajo po spodnji tabeli
glede na skupno vrednost enega naročila:

od

35,01 €

do

50,00 €

-10%

od

50,01 €

dalje

-20%

Popust na količino se obračuna pri plačilu in v programu za naročanje ni prikazan.
Zneski poštnine ter ostalih storitev se ne obračunavajo v lestvici popustov.

*** AKCIJA ***

Pri naročilu 300 fotografij vam podarimo album !

Pri enkratnem naročilu 300 fotografij formata 10x14 ali 10x15
vam podarimo ALBUM za 300 fotografij. Ugodnosti se med seboj ne seštevajo.

clock-img

14.01.2009, 14:43

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

ups

clock-img

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Ja, upam, da ne bo kamlu spet  zatišje, ker meni to res voljo vzameuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

o user posted image user posted image user posted image  Alja. Pri ns je bla pa revšnauser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Evo konc spanja user posted image user posted image user posted image , 35 minut

Ojej in kdaj bo naslednja runda?

Ponavad ma dve rundi, sam dons sta ble nekam kratke tako, da upam, da bo zaspala okol petih vsaj še enkrat za pol ure k drugač bo tečna

clock-img

14.01.2009, 14:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ojla
se na hitrco javim, ker je danes ena norišnicauser posted image . Najprej vse v ledu, da sem se namatrala zjutraj avto spucat..pa ravno pridem v PO, me kličejo iz vrtca, da ima Petja vročino, tako, da sem jo šla takoj iskat. Na poti iz PO pa je bruhala, cunje se perejo, avto, stolček pa grem zdaj malo spucat. Na srečo imam tako fejst taščo, da ima to popoldne Varjo, ki je zaenkrat še ok.
Tako,da Estrella jutri tudi ne bo Gašperja na plavanje. Upam, da bo v ponedeljek zdrav ko riba, da bo lahko plavaluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa user posted image user posted image user posted image  za Varjino spanje

clock-img

14.01.2009, 14:45

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Cenik izdelave fotografij

Format (cm)

Cena v EUR

9x13

0,10 €

10x14

0,11 €

10x15

0,11 €

11x15

0,12 €

13x17

0,16 €

13x18

0,16 €

13x19

0,16 €

15x20

0,30 €

15x23

0,30 €

20x30

0,80 €

30x38

2,50 €

30x40

2,60 €

30x45

2,60 €

Voščilnica 10x22

0,30 €

Wide 10x18

0,15 €

Wide 13x22

0,22 €

Wide 15x27

0,32 €

Panorama 10x30

1,80 €

Panorama 15x45

2,50 €

Ovitek za CD 12x12

0,15 €

v *.epl datoteki

brezplačno

v *.jpg ali drugih formatih

2 € / medij

Manipulativni stroški za naročila manjša od 3 EUR

1,50 € / naročilo

Index print 10x15

1,25 €

CD s fotografijami iz naročila

1,50 €

Poštnina*

2,80 €

Količinski popusti !!!

user posted image

Pri naročilu fotografij se popusti obračunajo po spodnji tabeli
glede na skupno vrednost enega naročila:

od

35,01 €

do

50,00 €

-10%

od

50,01 €

dalje

-20%

Popust na količino se obračuna pri plačilu in v programu za naročanje ni prikazan.
Zneski poštnine ter ostalih storitev se ne obračunavajo v lestvici popustov.

*** AKCIJA ***

Pri naročilu 300 fotografij vam podarimo album !

Pri enkratnem naročilu 300 fotografij formata 10x14 ali 10x15
vam podarimo ALBUM za 300 fotografij. Ugodnosti se med seboj ne seštevajo.

S tem bomo pa kmalu na ciljuuser posted image

clock-img

14.01.2009, 14:46

clock-img

tally

pencil-img

5682

user posted image user posted image user posted image Alči.
naša je tudi pojedla ornk porcijo špagetov z omako a la mama user posted image , in zraven delala mmmmmmmmmmmmuser posted image

user posted image user posted image Čupku tudi danes gre marsikaj v ustauser posted image A ni fajn ko pojedo brez, da bi se uprirali? Men se kar kamen od srca odkotali, ko je skleda praznauser posted image

jaaaaaaa jaz sem prav vesela ko poje zadovoljivo količinouser posted image ,

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

14.01.2009, 14:47

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

o user posted image user posted image user posted image  Alja. Pri ns je bla pa revšnauser posted image

Pol jo pa res nekaj krepko matra, če tvoja ne jeuser posted image

clock-img

14.01.2009, 14:47

clock-img

hijenca

pencil-img

4217

Vidim,da se je veliko dogajalo. Kar nekaterim je malo kri zavrela, če še katera rabi ohladitev, lahko malo na zrak stopi in bo takoj ohlajenauser posted image user posted image user posted image . Pri nas sipa sneg tako, da niti ne vidiš nič, zraven snega pa še malo ledenega dežeka. Jaz sem pred dvema urama tako lepo avto sčohala, sedaj pa je opet zamrznjen in snežen. user posted image

Videk spi svojo drugo rundo, ima trenutno neko razštelano uro, pa ok. Do 16 upam, da bo mir.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

clock-img

14.01.2009, 14:50

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Ja, upam, da ne bo kamlu spet  zatišje, ker meni to res voljo vzameuser posted image

jaz bom bolj tako tako tukaj, ker imam zdaj oba doma, potem pa šibam k P
Me je že strah, da bom do večera imela veliko čtiva.

clock-img

14.01.2009, 14:51

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 deluuser posted image user posted image Torej se da čvekat tudi ko si v službiuser posted image

clock-img

14.01.2009, 14:51

clock-img

barbaw

pencil-img

14303

Sem videla, da so popuste spremenili. user posted image  Prej so bili na vsakih 100 slik. user posted image

clock-img

14.01.2009, 14:54

clock-img

tally

pencil-img

5682

barbaw: naš cilj je na novi temi otrok na začetku malo šepal, sedaj pa vidim, da so zalavfale in so že na 3 deluuser posted image user posted image Torej se da čvekat tudi ko si v službiuser posted image

ja ve k mate compe v službi boste sigurno čvekale, mi k pa nimamo se bonmo popoldan za glavo prijele kolk bo čtivauser posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

14.01.2009, 14:55

clock-img

Anonimen

Ma kva pa vem, sam res pa zadnje čase manj je, sploh včeri pa donsuser posted image  Eh bo že, sam na živce mi gre pol k morm stran metat. Bo zdej kr frutka jedla, da se ne matram pa neki prpravljam za brezvezeuser posted image

clock-img

14.01.2009, 14:56

clock-img

mafi

pencil-img

4506

ja ve k mate compe v službi boste sigurno čvekale, mi k pa nimamo se bonmo popoldan za glavo prijele kolk bo čtivauser posted image user posted image user posted image

boš mela pa domačo nalogouser posted image user posted image

clock-img

14.01.2009, 14:57

clock-img

mafi

pencil-img

4506

Ma kva pa vem, sam res pa zadnje čase manj je, sploh včeri pa donsuser posted image  Eh bo že, sam na živce mi gre pol k morm stran metat. Bo zdej kr frutka jedla, da se ne matram pa neki prpravljam za brezvezeuser posted image

mogoče pa ne rabi tolk ali pa jo muči kaki zobek

clock-img

14.01.2009, 14:58

clock-img

Anonimen

Ja aneuser posted image . No sej mogoče bom mela pa jest tud tak šiht, da bom lohk čvekala, al pa bom celo domauser posted image

clock-img

14.01.2009, 14:58

clock-img

Estrella*

pencil-img

14392

Kako ve delate goveje zrezke? No rabim kak nasvet, ker jez sem jih delala samo v gorčični omaki. Ideje prosimuser posted image user posted image Imam domače in vem, da bodo lepo mehki.

clock-img

14.01.2009, 14:59

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

mogoče pa ne rabi tolk ali pa jo muči kaki zobek

Ona bi ponoč jedla user posted image . Zobki? Ja no, cajt bi že bil , sam nč ne kaže

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem