writing-img

RE: Domžalske nosečke

clock-img

01.10.2009, 18:35

clock-img

nusi

pencil-img

1833

Živjo nikkybo. Jaz sem tudi iz domžal, ampak spadam med majčice pdp 25.5.2010. Evo, sem ravno zadnjič spraševala, če bo katera iz Domžal hodila na telovadbo v fitfita. 

clock-img

01.10.2009, 20:15

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Bi jest tud hodila, sam ne vem, kdaj se začne. Vedno pozabim poklicat in vprašat ... to je pa pozabljivost na kvadrat (navadna in nosečniška user posted image )

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

clock-img

01.10.2009, 21:39

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

BABY ZAKAJ SO BILI SMILEYI ŽALOSTNIuser posted image a si slabe volje.

clock-img

02.10.2009, 18:48

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Danes vas pa nič ni,a zato,ker je tako turoben dan.Jaz sem že kar malo utrujena,sem bila pridna danesuser posted image se moram sama pohvaliti,uni na strehi se kar nekaj še matrajo,tema se dela,oni pa kar garajo,ne znajo nehati zgledauser posted image .Upam,da bo jutri končano...samo imava en problem,morava naročiti 3 cegle,ki nama manjkajo.Eni posebni,upam,da jih dobiva.

clock-img

03.10.2009, 14:11

clock-img

slonček1

pencil-img

133

Oj!

Kje pa ste vse? Uživate na sončku.

Jaz sem pa danes že do zadnjega meseca prišla user posted image user posted image user posted image Se mi pa danes prov nič ne da, tko da bomo šli mal vn, pospravljal bomo pa jutri ali pa rajš šele v ponedeljek user posted image user posted image

Sicer pa ker dan se pol dobimo, kdaj vam paše? Baby28, Lilinovy,lindi, ...  Mogoče sreda?

clock-img

03.10.2009, 17:23

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Jaz še ne vem kako in kaj,ker s streho še ne bova fertik,nama je še nekaj ceglov zmanjkalo,tako,da jaz bom takrat povedala,ali ja ali ne,tako,da ve se kar zmenite.

clock-img

03.10.2009, 17:28

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Pozdravljene punce,

evo nas po dolgem času. Zadnjič ko ste se dobile v Jurčku mi ni zneslo prit, ki sem mogla it v Dolenjske po svaka.
Drugače naš mali sonček pridno raste in uživa kakor se le da! Ponoči lepo spi (7-8 ur), pridno se dojiva in uživava ob dolgih sprehodih po Domžalah in okolici.
Jaz bi tudi prišla na kufe ta teden. Dan mi ni panike ker smo itak non stop na okoli tako, da samo sporočite, pa se bomo narisali. user posted image

Upam, da uživate v sončnem dnevu!!

Se kmalu vidimo!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

clock-img

03.10.2009, 19:07

clock-img

lilinovy

pencil-img

61

Ojla!

Ja jaz sem tudi danes malo uživala na sončku in je bilo prav fino.

Za kavico se kar dogovorite, lahko v sredo ali četrtek....

clock-img

03.10.2009, 20:09

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Jaz če bom lahko pridem,ker pri nas bo zgleda fertik streha šele v ponedeljek,ker ne manjka več veliko.Bodo pa potem pri moji mamici prekrivali,tako,da če bom lahko ušla,uidem.Obljubim pa nič.

clock-img

03.10.2009, 21:10

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Sem pa že noro utrujena od vsega tega,vendar komaj čakam,da bom še bolj utrujena,da dobimo cukra,ki ga jaz že komaj čakam,moj pa po mojem še ne dojema,da bo baby,ker nima časauser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da bo imel čas izbrati imeuser posted image .EEEJJJJ a rabim za v porodnišnico original ali kopijo očetovstva.Danes ponoči sem ful lepo pančkala,sem šla samo ob 4 in ob 6.30 na wc.Potem pa celo dopoldne letala v SAM palete nazaj peljala pa na pošto,pa nekam po snegolove,je zmanjkalo...Jutri šibava v podčetrtek,po cegle za streho,zmanjkalo,ker imava zdaj še nad vhodom nadstrešekuser posted image da ne bom mokra,ko kdo pride naokrog.

clock-img

03.10.2009, 21:13

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Moj je pa šel malo ven,sem mu dovolilauser posted image Ma si je že zaslužil,non stop dela,zato pa visim  na računalniku...je frejuser posted image hecam se,zdaj je itak večkrat.

clock-img

04.10.2009, 10:43

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

user posted image

evo naso smejkico.....

clock-img

04.10.2009, 13:19

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

Joooooj, je cukr. Je prov fletna.

clock-img

04.10.2009, 16:31

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Ja ful je faca,k se tko luštn smejčka,v živo je še bolj svetovna.user posted image

clock-img

05.10.2009, 12:26

clock-img

rožca26

pencil-img

2889

No, upam, da jo bom tud jest vidla. V Jurčka nism mela čas pridit, ker sm se pripravljala na izpit, ki sem ga pa itak padla - strokovca tko, ampak ne morš pomagat, če se komisija odloči, da bodo ta dan vsi po vrsti letel k figurce. Naš Vid bi bil pa zagotovo navdušen nad njo. Naslednjo sredo bo star 1 leto user posted image

clock-img

05.10.2009, 14:41

clock-img

baby28

pencil-img

143

Živjo bejbe!

Danes je bilo še posebej luštn. :=))

Pijačko bo treba ta teden kar realizirati.
A se kr zmenmo za v sredo ob 11-ih pri jurčku.
No da vidim katera pride.
Lahko pa daste tudi drug predlog.
Izkoristite sonček, me ga bomo, a ne KatMaz in Lunca.
Superca ste in bomo vajo kr ponovile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.10.2009, 15:04

clock-img

tassika

pencil-img

5068

Ojla jaz ne morem imam ravno pregled tisti dan, če ne prej bom pa privozičkala drugo leto, ko bom malo bolj mobilna, zdaj sem že kot račka me nese na nosuser posted image

Evo en utrinek minulega vikenda:
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

06.10.2009, 08:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: baby28

Živjo bejbe!

Danes je bilo še posebej luštn. :=))

Pijačko bo treba ta teden kar realizirati.
A se kr zmenmo za v sredo ob 11-ih pri jurčku.
No da vidim katera pride.
Lahko pa daste tudi drug predlog.
Izkoristite sonček, me ga bomo, a ne KatMaz in Lunca.
Superca ste in bomo vajo kr ponovile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.10.2009, 09:31

clock-img

slonček1

pencil-img

133

No pol se pa vidimo jutri!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 08:49

clock-img

slonček1

pencil-img

133

Kje pa ste vse?

No a pride kakšna danes? Jaz pridem, pa če nobene ne najdem, grem pa zraven po kake piškote pa domov.user posted image

clock-img

07.10.2009, 09:11

clock-img

baby28

pencil-img

143

Ojj!

Danes kava ziher.
Ja in lunca prideva 100%.
Katmat tudi, a ne.
Kaj ša lindi?Njena sosedka?

No se vidjamo.
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 14:23

clock-img

lilinovy

pencil-img

61

Ojla!

No evo jaz sem pa zamudila kavico v Jurčku............Pa drugič. Upam da ste se mele lepo. Nisem se vam mogla pridružit ker sem v Lj, pa še mojemu sem avto dala.....

Evo končno sem tudi jaz začela s porodniško, zadnji čas. So me v šoli spraševali če bomkar tam rodila................ma ne sej mi je pasalo malo migat.

Kkao ste pa kej ostale. Jaz zadnjih nekaj dni skoraj nič ne spim, ne vem kaj je to. Spat grem ob enajstih ko sem utrujena, budim se pa okoli dveh in potem sem ko sova do jutra. Sem probala čajček pit pa toplo mleko, pa ne pomaga!!!!!

Lind kje pa ti kej tičiš???

clock-img

07.10.2009, 17:03

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Evo mene,jaaz tudi nisem bila na kavici,je ena kar k nam domov prišla se postrižt,pa nisva bile nič zmenjene,od tega bratranca,ki mi je streho prekrival,pa nisem mogla reči neuser posted image drugače bi pa šla,oziroma je imela še praamena poleg striženja.Sem pa malo tukaj malo tamuser posted image .Sem s pregleda,ctg v redu,pritisk pa ne,je bil 150 90,tako,da moram čekirati do petka,če se povišuje,ali me glava boli,ali vidim iskrice pred očmiuser posted image tko je ginekologinja rekla,moram v porodnišnico.Bejbi na boku ni nič aktiven,sploh aparat ni hotu nemat,tako,da sem morala na hrbtu ležati ,potem je bilo pa v redu,me je spraaševala,če ni dol obrnjen,ke rima visoko srček,nič ne vem o tem,nazad
nje je bil na dol,danes ni pogledala nič...a sploh še kaj gleda bejbija pred porodom,nimam pojma,sem pa utrujenauser posted image

clock-img

07.10.2009, 19:20

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

HEJJJ mene pa zanima,kje ste našle verze,ki ste jih napisale domačim,prijateljem,da ste rodile...ne vem pod kaj naj brskam,

clock-img

09.10.2009, 08:17

clock-img

LINDI

pencil-img

1129

Že od včeraj zvečer sem tako jezna,da bi najrajši bruhala ogenjuser posted image sem zvedla,da model,ki dela mojo previjalno,jo splohne bo naredil,in da bo šel za 3 mesece v avstralijo,čas je imel pa od sredine julija,pa do zdaj ,pa še vmes je lagal,da mu samo š nekaj manjka...noro,sploh ne vem ,kje naj zdaj začnem s to previjalnouser posted image pa 14 dni do PDP ....Noro ,najrajši bi mu  user posted image tooooook sem jezna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem