cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del

clock-img

18.02.2009, 08:09

clock-img

Anonimen

Samsa samo teli tvoji smeškoti so pa zakonuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

oujeaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kako pa kaj Lara?

blebeče v postelji user posted image user posted image user posted image

Grem jo uspavat - no vsaj probala bom user posted image user posted image user posted image

Pridem nazaj

clock-img

18.02.2009, 08:13

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

oujeaaaaaaaaaaaaaaa

razturaš user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:15

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

ninny... a bova skupaj (same) šle do 200? user posted image user posted image user posted image user posted image al z monologi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:29

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Si grem eno kavico skuhat pa mal časopis prebrat , pa pridem kasneje še mal nazaj,če bo katera tukaj.

kaj ti pihaš na ogenj? user posted image user posted image user posted image

Pa pusti časopis, črke ne bodo nikamor ušle user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:33

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Dajte mi malo povedat kaj dajete za jest čez dan. Nimam idej,ker Ema noče polente pa gresa tud ne, riž bolj tako tako,potem mi pa ostanejo samo kakšne juhe in krompir.Rada so banane pa kakšen piškot ji dam noter-samo da ni jabolk potem pa je.user posted image user posted image Sem ji kupila kašice z mlekom za zmešat pa komaj pol pojeva, pa še to jo je treba zraven mal animirat da usta odpirauser posted image

Kaj pa če probaš s proseno kašo? Pa še daš kako suho slivo ( namočeno ) poleg

clock-img

18.02.2009, 08:35

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

Pravi sadomazo sem z monologi

user posted image user posted image user posted image user posted image

A bote ploskale?

Počasi se bomo tudi mi izpisali iz kluba brezzobih... Na dlesnih se že čuti šp.ička user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:42

clock-img

Anonimen

Bom poskusila še to. Hvala za idejouser posted image

clock-img

18.02.2009, 08:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

A bote ploskale?

Počasi se bomo tudi mi izpisali iz kluba brezzobih... Na dlesnih se že čuti šp.ička user posted image

ja,jaz ti bom ploskala za skorajšni zobekuser posted image

clock-img

18.02.2009, 08:43

clock-img

Anonimen

ninny... a bova skupaj (same) šle do 200? user posted image user posted image user posted image user posted image al z monologi user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, prav pa grevauser posted image

clock-img

18.02.2009, 08:44

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

a si še pustila kako črko v časopisu? user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:46

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Dan.

Pridne ste bile, je kar blo nekaj za prebratuser posted image .

eko mame - všečnouser posted image

Nick, Marisa in Maksimilijan - sami lepotci in  lepotičkauser posted image user posted image user posted image

Ninny, ne znam ti svetovati, ker pri nas jemo vse, edino pri mleku mal štrajkamo, tako da je steklenička z mlekom samo še zjutraj. Sva pa tud uvedla mal navadnega jogurta med sadje, pa je OK.

ups, se takoj pobarvam na zelenouser posted image

clock-img

18.02.2009, 08:48

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

A bote ploskale?

ja,jaz ti bom ploskala za skorajšni zobekuser posted image

jaz tudiuser posted image user posted image user posted image

pa čestitke VSEM obmesečnikom, za par dni nazaj in za naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:49

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ja, prav pa grevauser posted image

nč, pol pa jaz grem če gresta samiuser posted image user posted image

hec,hecuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

o RMRMuser posted image

Mleko pri meni zaenkrat še poje, sem ji pa včeraj dala mal skutke je bila kar huda, ker jo je bilo bolj malo. Bomo videli, če bo danes kaj reakcije, drugače ji bom pa poskusila to danes dat.

clock-img

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

no, kje sta zdej, a zdej pa vračata z kontra monologi user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

a si še pustila kako črko v časopisu? user posted image user posted image user posted image

sem, semuser posted image

clock-img

18.02.2009, 08:50

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem?

clock-img

18.02.2009, 08:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

no, kje sta zdej, a zdej pa vračata z kontra monologi user posted image user posted image

jaz sem še tukaj

clock-img

18.02.2009, 08:52

clock-img

Anonimen

ninny, katero skutko si ji pa dala, al čist navadno skuto s svežim sadjem, al te kupljene skutke s podloženim sadjem?

kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala.

clock-img

18.02.2009, 08:53

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

sem, semuser posted image

RES?

oj oj RMRM user posted image user posted image user posted image
ne pustim, da bi bla sadomazo z monologi kot jaz user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.02.2009, 08:56

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

kar tisto s podloženim sadjem, imam teh poln hladilnik,ker jih Maša obožuje, edino sadja spodaj ji še nisem dala.

jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla.user posted image . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to.

clock-img

18.02.2009, 08:56

clock-img

Anonimen

Sem pozabila povedat, da se pri nas že ene par dni postavlja na vse 4 , je že čisto v poziciji za plazit. obvladamo pa plazenje nazaj, pa kotalenje po celi sobi

clock-img

18.02.2009, 08:57

clock-img

Samsa

pencil-img

2164

jaz sem zadnjič 3 kupila za probo in še preden sem uspela Lukasu dat, ni blo nobene več, je Sara vse pojedla, kao, ja nism vedla.user posted image . Mam pa navadno skuto 3,5 doma, zdej pa ne vem, al bi mogla dat lahko, al lahko tud to.

Pravijo, da polnomastno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem