no, pa se še jst malo javim... sej rabim več kot pol ure, da sploh preberem, kaj ste napisale čez dan
... čas mam pa šele po 23h, da grem malo pred rač. Je cel dan pestro, k sm za vse sama- moj
je še vedno bolan, tko da morm pospravlat pa kuhat pa za
skrbet pa z Matejem se igrat- je kr navihan pa sitkan, če se ne ukvarjam z njim- mam ponavadi čas samo pol urce, ko se naje, da je priden v ležalniku, pol pa jok; sam da pridem zraven, pa da se začnem z njim igrat, je pa v redu
... lump mali... sm kr zmatrana zvečer... ko vse zrihtam je ura lih okol 23h, ko se lahko mal pred rač. spravm... še dobr, da je Matej tko priden ponoči
kar se pa tiče uspavanja- je bilo pri nas tako, da prvi mesec sva ga malo nosila, da je zvečer zaspal, ponoči sva se dojila leže in je med dojenjem sam zaspal... potem sem pa rekla, da je dost tega, da ga nosiva, pa sem ga dala zvečer, ko se je najedel v posteljico, sem mu prižgala vrtiljak, ga držala za obe rokici (ker če ga nisem, je skoz mahal z njimi), zraven sem mu pa govorila... se je prav videlo, kako se počasi umirja in kako učki lezejo skupaj... no, zdej je pa spet drugače... Mateju je velikrat nagajal kupček, ko je ležal na hrbtu, pa sem potem probala ga začeti dajati spat na trebuščka (ko je npr. med dojenjem zaspal, sem ga dvignila še za kupčka- če ga ni podrl, sem ga nesla v posteljico na trebuščka in ko ga je začel mučiti kupček, ga je lepo sam podrl in spal naprej). No, in sem opazila, da mu zelo odgovarja, da spi na trebuščku. Zato je pa zdaj tako, da ko nazadnje jeva (to je okoli 21h), ga uspavam jaz v naročju (no, večinoma zaspi sam že med dojenjem), potem ga pa nesem v posteljico na trebuščka in spi po 9 ur ali še več v kosu).
no, zdej sem se malo razpisala... joj kok je že ura... grem tut jst končno spat
lahko noč...
aja... sam še to- MTY- sem opazila, da naju pa ni na seznamu