punce kako se ugasne nosečniški koledar
Eh kaj ga češ ugašat.... tk pusti, ko boš pa spet noseča, boš samo profil popravla....
Meta... kako je šlo po hribu gor, do ZDja?
Fiška, matr.... rajši visoki računi, kot brez elektrike, ne?
MTY... jaz sem bla tista, ki sem kr napačen seznamček kopirala.... sorči, sorči....
Jazzy1... jaz sem Lari začela dajat zelenjavne kašice, ko je imela par dni manj, kot štiri mesece... Zdaj ji dam kak dan tudi sok za pokusit, ker jih moj dela iz svežega sadja in zelenjave...
Naša Lara je po teži in dolžini čist v zlati sredini.... je pri 3,5 mesecih imela 60cm in 5700g... tko da tudi tvoja je čist OK.
Uf, glede tega pa imam jst mir.... tudi če nič ne naredi, samo na mir nej me pusti, ko sem za računalnikom....
Virtualna... glede sedeža pa..... otrok mora znati fino sam sedet, prej ni dobro, če ga daš v sedež...
Moj možek je šel pa danes na sprehod z Laro.... sicer sem sama to predlagala, ker sem hotla pospravit kuhinjo, dat cunje sušit pa posesat.... pol vmes pa pride domov, je prišel po rokavice in mi rekel, da gre še malo, da nej kar uživam... pa sem rekla, da imam samo še za posesat in da grem pol na računalnik..... je rekel: ne ne, ti kar lepo uživaj, bom jaz pol posesal.... opa!!! no, ma sem vseeno sama posesala, ki on se bolj sprehodi s sesalcem, kot zares posesa...
Pa Lara nekam veliko spi danes..... sva bli zunaj že od 11h do 13h, je cel cajt spala.... in zdej z mojim je tudi kr zaspala... tku da je spet za več kot urico zaspala,.....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.1.2009 15:49:16 >