En lep sončen pozdrav tudi od mene!
Končno je konec tega tedna, ki je bil zame strašansko dolg in mučen.
Žal se moram podpisati pod tvoj post, ker se mi moja služba zdi katastrofa. Dela nimamo nič pametnega, pa skozi se kar neka panika ustvarja po nepotrebnem. Zato pa sem imela dolg mučen teden. Komaj čakam, da se mi začne porodniška, potem pa upam, da najdem kaj bolj pametnega in se več nikoli ne vrnem nazaj v to službo.
IZVIRNO SPOROČILO: katrin***
Mi smo pa danes meli pregled in to je bil tko zelo brzinski pregled. V bistvu je samo pogledal, če se je posteljica umaknila in se je tako da je vse o.k. O velikosti in še čem sploh ni govoril, ker je res samo to pogledal in sem bila v 10 minutah zunaj
Jaz sem imela do sedaj dva pregleda pri svojem G in sta oba izgledala tako kot tvoj. Mislim, da na obeh pregledih skupaj nisem bila notri 10 minut. S tem da mi je obakrat delal uz. Nazadnje sem ga med vrati ustavljala, da sem nekaj vprašala. Ful me je to šokiralo, ker na običajnih pregledih si je vedno vzel čas in je ful klepetal. Zdaj pa nosečnice šiba not in ven kot po tekočem traku.
Nekaj me zanima... Vsak večer se mi zdi, da imam ful trd trebuh in včasih me boli, da niti prav sedeti ne morem. Pa ne da bi me v trebuhu bolelo, ampak kot da me nekje na zunanjem delu boli ali nekaj takega. Niti ne znam prav povedati. V glavnem zanima me, če se to še kateri dogaja in če je to normalno, ali bi se morala sekirati?
Danes me pa za odličen zaključek še bolj odličnega tedna, še želodec boli.
Pa še internet me zafrkava, upam, da mi bo uspelo to poslati.
Lep vikend in veliko sončka!