Pozdravljene!
Me spet dolgo ni bilo in sem komaj vse prebrala.
Aniiita in se dve (si nisem zapomnila
) najlepša hvaka za nasvete glede krvavečih dlesni. Bom kupila paradontax. Poznam zadevo, poznam celo okus, ampak zdaj se pa nsiem spomnila na to. Tiste kapljice... Bom sla se pa v lekarno vprašat. Skodit ze ne more. Me je malo strah, ker se mi je en del zoba kar zdrobil - sploh ne vem tocno kdaj. Pa ne bi rada, da se mi kaki zob ven pade, kar tako, kdo ve kdaj. Mam ves cas tisto grozno reklamo pred sabo s tvja.
Tiste, ki počivate... Ne bit zalostne. Vzemite to kot zdravljenje. Jaz sem decembra imela SS. Ze res da na zacetku, v 7. mesecu, pa vseeno... Bi rajsi lezala... Malo je zoprno, ker se je zacel lep soncek. Ampak, privoscite si. Jaz sem danes skoraj cel dan prebirala knjige in pocivala zunaj na lezalniku, malo na soncku malo v sencki. To pa lahko ve tudi ne? Sam ne se obremenjevat z delom, skrbmi, pa svjimi mozmi... Vse bo pocakalo in vse se bo uredilo. Je pa tista tako lepo napisala, kako so moski prestraseni. Ko jih najbolj potrebujes, glavo v pesek... No, niso vsi taksni. Ampak ne se dat. Saj bo. Smo ze skoraj na polovici, no, nekatere ste ze :)
Hvala MalaMravljica, ker sem na seznamu. Tukaj pridajam se ostale podatke, ki jih imate objavljene ostale.
starost 30, CE, 2. nosečnost, 0, v četrtek pa verjetno izvem kdaj mi bo delala morfologijo.
Kilogrami pridno mirujejo. Mislim, da po vcerajsnjem tehtanju, sem se zredila za 2 kg. Se je pa trebuscek izbocil, prakticno cez noc. 92 cm obsega. Me je ze malo skrbelo kaj se dogaja, ko sem gledala vase slicice, meni pa se se nic ni videlo. Sem ravno danes spet malo pregledovala hlace. Za nosecniske se nisem, za navadne nisem. Sem nasla le se dvoje, ki so mi bile malo prevelike, pa so mi zdaj komajda se prav. Bo se za kaksen teden dva, potem pa bo treba garderobo zamenjat. No, ampak mislim, da kot Crystal, se ne bom dolgo obremenjevala s tem kaj naj oblecem, saj grem v sluzbo se kaki mesec in pol, potem pa na dopust in nato v porodnisko. Trenirke so mi pa itak da prav :)
Se bo pa jutri zacel 18.teden, po trebuscku se pa se nic ne dogaja. No, vsaj mislim, da ne.
No, glede sladoleda... Jaz pa nic nisem pomisljala, kje ga jem, pa kje ga ne smem. V bistvu ze cel cas samo moj zelodcek poslusam. Kaj si zazeli, to dobi. In do sedaj me se ni izneveril. Ni mi bilo slabo ali kaj podobnega. Vceri sem bila celo na pikniku. No saj se ze menda skoraj dva meseca kar naprej zunaj pece. Pa mi pase. Kaj pa vem, se mi zdi, da manj ko kompliciram oziroma razmisljam kaj naj in cesa ne, boljse je.
Je pa res, da tud imama muco. Pa tako kot je ze ena napisala, smo tud mi jo meli doma v mladosti, pa se nisem prebolela toksoplazmoze. Macjemu straniscu niti blizu ne hodim, ampak macke pa tudi ne ignoriram. Upam, da bo vse ok. Kot sem rekla, saj smo ze skoraj na polovici... :)
O vozickih pa vidim, da se nobena ne navdusuje nad chiccotom. Jaz sem ga dobila na posojo, pa potem drugih sploh nisem gledala. A zdaj niso "in" ali niso kvalitetni?
No, sem ze itak prevec zabluzla. Lepo se imejta in uzivajte.