Midva sva šla pa danes malo v oping in sva kar nabavila enih par stvari. Ne vem mogoče se vam bo smešno zdelo, ampak jaz sploh ne vem kakšno št. naj kupim za najinega malčka...in pa kaj naj kupim. Ma sem čisto zgublena zadnje čase. Je pa že res, da moram iti na dopust...jupi nedelja morje here I come.user posted image
Jaz sem si pa danes malo junk fooda prvioščila. Sem pojedla hrenovko in pomfri pa še sladoled. Joj kako je pasalo po dolgem času malo take hrane. Kar se tiče kg. Jaz bom jutri 26t in sem se danes stehtala in sem pridelal 6kg. Od kar imam redno prebavo ne grejo tako gor. Seveda morm pa kar paziti pri vnosu, kr nisem več tako aktivna zaradi MV. Kako bo pa na koncu pa ne vem.
Kar se tiče spanja, meni je tako vroče. Pa ne morem najti pravega položaja. 1x levo, desno, hrbet, pol na trebuh ( potem me je strah, da ne bo kaj narobe ) pa spet na bok ( grrr....ne maram spanja na boku )..no tako, da spanje ni prav prijetno zadnje čase.
pravoda, vse kar si napisala se tudi meni točno to dogaja, kot da bi mi vzela besede iz ust he, he...razen seveda tega da jest morja in dopusta še nam dolg vidla, sam se ne sekiram sj bo...pa ja tud tvoj buši
pravoda je mojmu podoben he, he, še v tem sva si podobe...lep jasno

...sem pa danes 25t 3dni, torej tm nekje sva
jaaa
rozilu tud jest se tko vagam pol pa se čudm kako se lahko to dogaja...tko da sm za naslednjič prpravljena da ignoriram G glede teže, sploh pa od kar sem bla nazadnje pri njej, sem šla cca 2kg gor tko da ni tko drastično
ah ja brcike...ne se sekirat bejbike glede tega da bodoči očki njih ne čutijo...mam isti problem, sam se moj

ne sekira pač pravi da jih bo tko al tko dobil, ko jih bom jest že pošteno sita he, he...no ja ne bom jih sita, sam bodo verjetn že močnejše in jih bo laži vidt in čutit...aja in te brcike, sem ugotovila da se bolj pogosto pojavljajo ko sem lačna in ko zvečer poležavam pred TVjem
kar se pa prehrane recimo tiče...sj bi jedla vse sam pol se počutm krivo in si dolg česa ne privoščim, tko da je moj jedilnik bolj osiromašen, v službi npr. nevem več kaj jest, ker ene stvari me naženejo, al pa napihujejo do konca, kar seveda nočem, od enih gredo kilce kr mal bl gor, neki najraj nebi, ker tud pred nosečnostjo nisem glih jedla....tko da vedno pristanem na enoličnem jedillniku...žalostno...pa tko rada jem in uživam ob hrani...
aja voziček mava tud midva naročen, pa ne drag, tko da je ena skrb manj
no ja bomo preživel ane saj smo optimisti ane

...uživajte
< Sporočilo je popravil Meliitak -- 5.7.2009 21:33:53 >