Lep pozdrav!
Da se še jaz malo javim po dolgem času. Prvi del praznikov je že mimo, danes sem šla malo v službo, pa je bilo katastrofalno dolgočasno in sem se odločila, da je za ta teden dovolj. Jutri sem doma, v četrtek popoldne pa greva z
na morje. Komaj čakam, pa upam, da bo lepo vreme.
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30
Mene je boleli tudi v levi ritnici, da sem mislila da je ishias, tako da brezskrbi.
Do zdaj sem bila prepričana, da me je križ in leva ritnica bolela, ker sem bila pred kakim mesecem na vrtu predolgo počepnjena. Očitno je treba tudi to pripisati

. Vsak dan izvem kaj novega

Sicer me pa občasno še zmerja boli v trtici, če sedim z nogami na stolu ali pa klopi, včasih ne morem niti nog premkaniti. Pa ful mi paše sedet z nogami gor, samo kaj , ko potem ne morem dol.
Pozna mogoče katera vozičke, ki jih prodajo v Toys'r'us? Nekaj sem gledala njihov katalog in imajo vozičke že za 250€, kar se mi zdi precej poceni. Ne vem pa katera firma je, nekaj čisto neznanega. Pa me zanima kakšna je kvaliteta, če je mogoče kateri poznano? 600 € ali več se mi zdi kar dosti denarja za voziček, posebej, če se potem dojenček ne vozi rad.
Meni še nikoli v življenju ni uspelo najti ničesar znižanega, razen na razprodaji. Predvidevam, da bi morala večkrat naredit kakšen krog po trgovinah, bi verjetno lažje kaj ugodnega našla

Samo moram priznati, da mi je pa to strašna muka, že prej mi je bila, zdaj ko sem nonstop utrujena in me kaj boli, pa je to sploh cel projekt. Opažam pa, da bom počasi morala iti v nabavo kakih udobnih hlač, ker me že vse tišči.
Lep pozdrav in uživajte med prazniki.