IZVIRNO SPOROČILO: palegia30
MAKARONOV NARASTEK
Prepražiš čebulo, česen, zelenjava po želji in faširano meso vse skupaj dobro prepražiš. Skuhaš makarone bolj trde in daš v pekač en sloj potem poliješ malo bešamela omako ki si jo prepražila in spet drug sloj makarone nato povrhu še malo omake in bešamel ter nariban sir, daš v pekač na 180 stopinj in pečeš dokler zlato rumeno ne porjavi. MJAMI! Zraven paše zelena solata.
Drugače če katero zanima imam knjigo za dojenčke, ki jo lahko pošljem v elektronski obliki tiste, ki želite je zelo fajn knjiga. Pišite na zasebno.
Sedaj pa grem še malo na sprehod in lep večer še naprej!
hvala
Dan,
Sem vidla, da se glede vozičkov pogovarjate... joj, kakšno sva midva imela... sva bla že skoraj odločena za Jane slalom pro, potem sva si šla pa še ogledat voziček CAM in naju je prepričal takoj, pa še drag ne pretirano (proti PP ali njim podobnim). Tako, da sva ga potem kupila, sva zadovoljna z njim, itak bo pa še za drugega

Vse kar kupuješ za 1. otroka je itak predrago, vse rabiš, dobro da potem ni več treba. Vam pa samo polagam na srce - tiste, ki boste imele več otrok, predvsem enega za drugim, se vam splača kupiti dober voziček, da bo še kasneje uporaben
Zdaj morm pa spet k moji bolnici, imam že vrh glave teh bolezni, meša se mi, slabo mi je že od tega.
Pozdravček vsem