Ulla kako kej pr vas? Nisi nič več zgovorna
pri nas kar ok, velik smo sami, pa se mamo kar luštno, no...ula je prava jackica, res, tak fajni otrok je
neo se ta teden uvaja v vrtec, pa ni nekih večjih problemov, tud spi že tam, kar mi je zelo všeč, da si že kar na začetku ustvari en ritem in ve, da ko se zbudi, pride mami, da ga ne mešam in vsakič drugače hodim po njega

je pa rekla vzgojiteljica da je super, da se vidi da je navajen bit na tleh in se igrat, da se super zaigra in zamoti, pol se spomne in mal pojokca, pa mama mama mama...ga vzame na roke, se potolaži in šiba dalje

je tud ok, pa po slamici pije iz lončka, tko da jaz sem res čist srečna da je tko
uli se pa tud dobr zdi, ko ga zjutri peljeva skupi, pa mu zmeri naroči da nej bo priden
jst sem že na dopustu, delat grem ne vem točno kdaj

mi v pon. povejo, grem na 4 ure...pa v šolo sem se vpisala, prekvalifikacijo za prometnega tehnika, ker s to trgovsko res nimam kaj, v trgovino pa ne grem več. bomo vidl kaj bo....tko da mam kr pestro, pa moj cele dneve dela, še sobote, celo kako nedeljo

in je tečno, k res težko grem sama z obema nekam tko konkretno...