IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Eh, ce se spomnim da sem Dina pri enem letu zvecer se nosla pos obi, da je zaspal
. Sem sama brez besed
.
Joj bogica

. Sem ugotovila da Nisa joka, če je fejst utrujena zvečer, ampak to zguramo tudi brez noešnaj, jo pač v postli stiskam k sebi oz. si jo nekak tak naštimam da se dručkama

. Jaz si ne morem privoščit nošenja zaradi križa. Danes npr. je zaspala, ko bubica, jaz pa zadremala poleg nje. Jaz ne morem zaspat poleg nje, ker delam vsak večer vaje za hrbtenico in mi to čez dan ne gre skozi ker Naja pleže po meni

. Mi pa telovadba zaenkrat ful pomaga.
Zdaj pa še eno vprašanje za vse... kaj pozna katera kako dieto poleg dojenja oz. nek način prehrane, da bi mi zdarvo pomagal shujšat. To ap zato, ker sem se po porodu tri kile zredila, samo žrem dobesedno in nimam nobene samokontrole, da pa bi mela nekaj česa bi se držala, bi mi mogoče šle kile dol. Iz porodnišnice sem prišla z 1 kilo plusa zdaj pa še kar 3 na vrh

. Nič mi ni prav!! Kupit si pa ne mislim nič novega, ker če ne prej čez eno leto grem v stradanje. Kolko bi se šele zredila, če ne bi dojila

. Pri Najini nosečnosti je blo isto...v nosečnosti brez nekega apetita, pol pa bi vola pojedla, če bi lahko