cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

30.01.2009, 21:05

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: claud

No mal je slaba, pa čudna fotka...ampak važn da se vid trebuh pa un rilček k ven štrliuser posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra fotka... :) dobr trebuh

boma2 :)

clock-img

30.01.2009, 21:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

claud, rilček...user posted image user posted image user posted image  Dej no, se zmiri nasmejem, ko začneš s tem tvojim rilčkom! user posted image  Drugače pa lep buši! user posted image user posted image user posted image

kolumbo, hočem videt torbo! user posted image  Super, da ti je uspelo vse tako nardit, da tvoj ni nič opazu! user posted image user posted image user posted image  Sam če bo madam pokukala na svet, boš res v stilu! user posted image   Fajn za preged! user posted image user posted image user posted image

maksi, japonska je dokaj podobna kitajski (vsaj meni se zdi da je), ni sam suši...Jst ga nism jedla no.

majchy, user posted image user posted image user posted image  za tvojga, da ga ne bo prevč matralo! Pa da se tudi ti ne nalezeš kej!

clock-img

30.01.2009, 21:07

clock-img

claud

pencil-img

4036

maksi, boma2 -hvalauser posted image
je že kr res mal prevelik za moje pojme...vsaj kar se tiče okretnostiuser posted image

clock-img

30.01.2009, 21:08

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

Mlavla- 29.?!?! ojoj...tega si pa jst ne ni želelauser posted image

kolumbo...upam da te naša pupa kj bl posluša kot najuuser posted image user posted image user posted image

maksi- tale running sushi and wok je sam tuki na rudniku, je pa in sushi in kitajske jedi iz woka...je kr dobra zadeva....
joj tole dudo se pa jst tud že prpravlam sterilizirat najmanj 2 tednauser posted image

men je bilo že čist vseeno..sam da bo že zunajuser posted image

ma zdej sem se pa že čist navadila...

vidim,da ste prave čvekeuser posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

clock-img

30.01.2009, 21:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.01.2009, 21:10

clock-img

claud

pencil-img

4036

sunny-ti se kr posmehuj...ampak tko je....user posted image user posted image user posted image zdj je že tok taztegnjen da je že prou lepo gladek pa mehekuser posted image moj ful z veseljem  tm kj prcka, men gre pa tko blazno na živce touser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:11

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Mlavla- 29.?!?! ojoj...tega si pa jst ne ni želelauser posted image

kolumbo...upam da te naša pupa kj bl posluša kot najuuser posted image user posted image user posted image

maksi- tale running sushi and wok je sam tuki na rudniku, je pa in sushi in kitajske jedi iz woka...je kr dobra zadeva....
joj tole dudo se pa jst tud že prpravlam sterilizirat najmanj 2 tednauser posted image

men je bilo že čist vseeno..sam da bo že zunajuser posted image

ma zdej sem se pa že čist navadila...

vidim,da ste prave čvekeuser posted image user posted image

Ta najbolj pridne čveke na rr-juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:13

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

me februarke 2008 smo bile tud hude čveke..no sej smo še zdej..sam ob vikendih je mal zatišja..pa zdej se tud že pozna, ko se vračamo v službe..

clock-img

30.01.2009, 21:13

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Claud - mani gre tudi naživce, če me kdo za popek tika. Sicer mi ni skočil ven, ampak mi je vseeno ful zoprno. Imam pa čez cel trebuh uno temno črto, ki mi je tako grda. Upam, da se bo po porodu izgubila.

Majchy in Boma hvala za pozdrave.

clock-img

30.01.2009, 21:15

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Mlavla - sej pri nas bo jutri in v nedeljo tudi bolj mirno. Čeprav zdej, ko mal manj naokrog skačemo, smo več tuki na rr. Kaj v aprilu pa spet pričakujete?

clock-img

30.01.2009, 21:16

clock-img

claud

pencil-img

4036

mlavla-sj pr nas se tud vikendi poznajo...ampak vse nadoknadmo čez tedenuser posted image

maksi-ja jst tud upam da črta zgine... as soon as posible!!!!!!!!

clock-img

30.01.2009, 21:16

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Claud - mani gre tudi naživce, če me kdo za popek tika. Sicer mi ni skočil ven, ampak mi je vseeno ful zoprno. Imam pa čez cel trebuh uno temno črto, ki mi je tako grda. Upam, da se bo po porodu izgubila.

Majchy in Boma hvala za pozdrave.
[/quote

Kako kaj Maksi? imate lepo vreme pri vas na primorskem? ali piha burja.... :)

clock-img

30.01.2009, 21:18

clock-img

orto2

pencil-img

307

hello

Kolk ste natipkale, da sem se komaj prebila čez, pa še ti nisem brala vsega.

Ajvi je pa kar rodila, al kva? Čestitam user posted image , čeprav smo res na vrsti, pa smo kar presenečene, a ne?

Jaz sem opravila danes pregled, CTG ni zaznal popadkov. Vaginalni pregled pa pravi, da se maternični vrat mehča, je pa zaprt, ampak moj gin pravi, da se to lahko spremeni en dva tri user posted image .

Naslednji pregled imam 6.2

Me
pa malo špika, pa zdaj spet redno kakam user posted image , to kaj šteje? UPam!!!!!!!!!

clock-img

30.01.2009, 21:18

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Boma, danes je bil pri nas prav en krasen pomladni dan. Sonček in kar toplo. Mi je prav žal, da je za jutri že dež napovedan, ker sem si že predstavljala, da bi jutri z mojim jedla kosilo na balkonu. Danes ga žal ni bilo doma v času kosila.

clock-img

30.01.2009, 21:19

clock-img

boma2

pencil-img

1930

sunny...  kako kaj?

kolumbo.. kakšno torbo si kupila oziroma skrila lahko bi jo mal poslikala, da bi še mi vidli... :)

majchy... no upam,da se res ne nalezeš od tvojga zdele to ne bi bilo glih dobr....user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.01.2009, 21:20

clock-img

boma2

pencil-img

1930

user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka... vsem souser posted image ....

Upam, da se beremo jutri, da ne boste vse zbežale v Porodnišnico... ;:)
Če pa pa veliko user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

Mlavla - sej pri nas bo jutri in v nedeljo tudi bolj mirno. Čeprav zdej, ko mal manj naokrog skačemo, smo več tuki na rr. Kaj v aprilu pa spet pričakujete?

ja spet smo v pričakovanju...user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

boma2

pencil-img

1930

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo torba:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo full lepaaaaaaaaaaaaaaaaaa

clock-img

30.01.2009, 21:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.01.2009, 21:21

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Orto - ti pa se počasi bližaš cilju. Ma sej tako je tudi prav.

Kolumbo - kakšna fensi torba. user posted image

clock-img

30.01.2009, 21:22

clock-img

claud

pencil-img

4036

ja spet smo v pričakovanju...user posted image user posted image user posted image

Opa to je blo pa hitruser posted image user posted image user posted image user posted image

A ste vidle tole?
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/rojstvo-dvojckov-po-telefonu.html

clock-img

30.01.2009, 21:23

clock-img

mlavla

pencil-img

3230

Opa to je blo pa hitruser posted image user posted image user posted image user posted image

A ste vidle tole?
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/rojstvo-dvojckov-po-telefonu.html

ja bomo meli bolj mal razlike..

nič se poslavljam od vas..nočko

clock-img

30.01.2009, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.01.2009, 21:25

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

kolumbo, fensi šmensi! user posted image user posted image user posted image   user posted image   A tvoj je pogruntu, da je to nova torba?

claud, mene tudi full moti, da mi kdo žoka popek...mojmu sploh ne pustim! user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem