Ajvy
vse čestitke to je pa blo presenečenje
Salt jst sem tud misla da bo ful bolelo sem bla pripravljena na maksimalne bolečine no pa jih pol na mojo srečo ni blo, ko so mi v p rekli da gremo v porodno sem mela naenkrat tolk adrenalina in tolk enga veselja nobenga straha na to da lahko boli sem pozabla in res ne vem če se tako vzdušje lahko ponovi še v drugo si pa to želim in upam
Urša
za CTG
Diamantina mi ne bomo mel grelca tud v 1. ga nismo mel se mi ne zdi potreben pa tud nekje sem brala za enga da zagreje v 20 min.
v 20 min že mali tak joka da je adijo tak da se poslužujemo hitrejše priprave.... al mikrovalovna al pa termo flaša z vročo vodo in na hitro zmešaš
minuto pa je mleko pripravljeno...
IZVIRNO SPOROČILO: spps
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Aja, joj, jst sem pozabla nest h moji osebni zdravnici potrdilo o PDP...A to je treba nujno nest? Ker jst res ne bi hodila zdej tja v ZD z vsemi temi virozami, gripami,...
moja osebna ga sploh ni vzela-je rekla,da ne rabi. Pokliči in vprašaj
jst sploh nimam osebnega zdravnika
misliš mehčanje MV mi to že 2 dni zapored.... danes bo 3. ma bi rada že šla rodit... čeprav v 1. ni nič pomagalo
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Jaz se tolažim s tem,da če bova zdaj proti koncu malo bolj pridna s
, da bo porod hitrejši in morda doživim orgazmični porod
Vprašte Katjuša..Ona je proti koncu sexala vsak dan,včasih večkrat na dan,pa je bil porod hiter in prej orgazmičen kot boleč...
res je

a misliš da zato k smo veliko
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
Eno vprašanje bejbe...Kak občutek mate pa med ? a se vam zdi kaj bolj boleče,pa trebuh vam vmes otrdeva????
Jaz se sploh ne morem sprostit zraven,ker je "noter" full čuden občutek
men je boljše

za trebuh nimam pojma takrat ne razmišljam o tem....
cati sam da je vse vredu

pa lep vikend in prvi sprehod
balonchy sam da si zdej že doma in da je vse vredu. za matica pa seveda
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
maksi, a si prštimala torbo? Zdej bi bil počasi že cajt, da jo tudi jst...Mogoče pa jo celo danes...
jst tud čakam da si jo bom kr nakak se mi še ne zdi pravi čas čeprav bi bla vesela če bi v nedeljo že rodila
claud

ful dober rilček:)
no ja verjetno sem še veliko izpustila sam moj me čaka že stuširan pripravljen na mehčanje MV in kdo bi se temu upru tak luštno k je zdej bo šele v naslednji nosečnosti če še bo sploh naslednja nosečnost in morem tole izkoristit

skočim pod tuš pol pa najprej ena mesaža in pol akcija