Lana70, nikar se ne sekiraj, ko boš šla po zdravila, ti bodo vse povedali, namreč katera zdravila dobiš, kako se špikati, to ti tudi pokažejo, kdaj imaš UZ, ma verjemi, skoraj da ni ne narišejo graf
Reby, potem hočeš ti meni povedati, da še se ga jaz nalivam s tvojim, ti ne boš nič fovš? Ma ti si zlata
n74, čestitke za nečakinjo
, zdaj pa še vidva hitro kaj uštimati
Lučka, pa se trudi in delam na tem, da se vam čimprej pridružim na tisti temi, ampak saj veš kako to gre:" Človek obrača, Bog obrne..." No s temi besedami, sem pa tudi sama sebe presenetila
Kako si ti in malo presenečenje?
Miška, pa ne da te je hiperca ujela
Bad, upam da ni prehuda oblika
Žiži, a vidiš, da je včeraj Željko palil
Ti že veš zakaj
bbpikica, kako si mi ti, si superge že nabavila?
Pija, saj veš kako pravijo: "Sosedova trava je vedno bolje zelena." Če to pomeni, da imajo več hajnija na zaloge, ne da grem samo piti tja, če je treba se preselim tja
a ja še to, peeeeeeeetttttttttttttttttekkkk je...
Konina, sem šla tvoja dva čmrlja pogledati, full sta cotka, je pa prav zanimiva razlika med njima. Kateri je tisti, ki je močnejši
Daisy23, upam da čimprej dobiš tale Merional, da lahko začneš s postopkom
Oh Arneja, tebi pa že navsezgodaj dogaja, jaz še takrat napol spim, če je le sreča mila in kuži tiho
Tassi, kako si mi ti danes, a pripravljaš kakšno posebno presenečenje za možev r.d.
BibaBond, me veseli, da se hiperca pri tebi umirja, tole pisanje v tretji osebi mi je pa odnekod znano
mojsonček, ti nisi na bolniški kajne, temveč delaš. Res dobro, da je danes petek, boš lahko popoldne malo notri prinesla
Bumo, kako si nam ti kaj?
Pikovit, kje si, te missamo veš
T1979, kam šibaš, a smučati?
Kimsy, glede klicev in M, ti je že mateja goljev vse napisala, če pa potrebuješ še kakšne info, pa le prašaj
mateja, tebe imam jaz malo na sumu, da bi rada še enkrat videla mojega dr. D-ja. Namreč, če ti folikel poči jutri, to pomeni, da imaš v četrtek ET, ma kaj lepšega. Navijam, da končno poči
Bambi, saj veš, zakaj držim pesti