ARNEJA... Hvala za lepe želje.. jst tud upam, da se tole kmal konča, ker mi je tko dolgčas in nimam kaj "delat" (kar bi lahko, da me ne bi bolelo). Danes mi je dolgčas preganjala RR-jevka, ki je bila na obisku. Sva kr lepo klepetali.
LUČKA25.. Ja, res je bila tale Želvica prijetna punca in mi je žal, da se nič ne oglasi gor; verjamem pa da vsak rabi svoj čas.. Pa ti? kak si kaj?
PIJA76.. Ja ne tko črnogledo gledat na stvar
, za v odpis pa še nisem ane
... Mogoče marca al pa aprila....
KONINA... Lepo te je bilo spet slišat, in da nas nisi pozabila... takšne ste res dobra vzpodbuda in upanje za tiste, ki nam še ni uspelo. Hvala ti.
DAISY... Živjo tud teb. Te že dolg nism slišala, videla pa le enkrat na tisti fešti... ala štanga...
kak si pa ti kaj?
KISCI.. imaš ZS... Hvala ti za info
N74 Na žalost ti ne morm pomagat z info, ker teh težav nimam. Držim pesti zate; lepe folikle in blastociste ter da pri tebi ostanejo vseh devet mesecev, ko postaneš mamica
Držim pesti!
PIKOVIT.. Nič nisi poklicala naslednji dan; sej vem, da si kr v gužvi, ravn zato te ne "upam" motit. Ko boš imela čas, mi napiši sms, pa te pokličem. LP
BIBA007 lepo si tole razložila... jst sm imela hiperco v prvem postopku, v drugem pa ne in vem, da ni prijetna zadeva tole, tko da MIŠEK73 nič ti ne zavidam..
MBT1979.. Ti si pa isto "pridna" kot jst... tud jst že lep čas nisem obiskala svojega zobozdravnika. Vsako leto (3) si rečem letos pa res morm it... in glej ga zlomka... spet gre leto naokoli.. zdaj sm si pa rekla, da ko bom konec bolniške, se naročam in grem mal usta podržat
Petek, 20.02.
mala81 - UZ
Princes34- UZ
n74 - UZ,
mateja_goljev - kri + UZ
a.jard - začetek špikanja
KIMSY.. Če dobiš menstro v soboto ali v nedeljo, pokličeš v ponedeljek; vsaj men so tko povedali...
(sem na GK LJ)
MATEJA_GOLJEV.. Tale tvoja reč te pa tko heca, da se bova še očitn midve videle v ponedeljek na GK LJ... No, po en stran bi pa blo "dobr" (ne me narobe razumet...

), da bi se po dolgem času spet videle...
PALCICA Dobrodošla! Lahk še sam poveš kje si v postopku? Na prvem UZ je pr men blo vse ok. V prvem postopku je bila težava le ta, da so na desni strani rastli na levi pa zelo počasi. Potem pa so mi punce RR svetovale pivo in jajca, tko da je potem še levi nadoknadil...
KAJŠICA... Včeraj nism nazaj poklicala... sm se zamotila... se dans al pa jutr kaj slišiva. lahk pa prideš kaj naokrog med pavzo učenja na kavico in pogledat svojega "posvojenčka"
MIŠKA73... HVALA TI! Bilo je zelo prijetno in upam, da še v bližnji prihodnosti. Kr hitreje mine čas.
saj vem, da sm zdaj jaz na dolgu...
REBY.... Te poiščem...
MISMIS... Želim ti lep dan!
TASSY1 te pokličem čez dan...
GRETHY.. Kje si mi? Kje se skrivaš?
BLANČ si kaj videla Grethy'?
Ostale PUNCE in FANTA... ŽELIM VAM LEP DAN!
danes je rodila moja prijateljica punčko, ime pa ji je dala INTI; lepo ime, kajne?