nauk zgodbe, vedno kopiraj tekst, preden ga pošlješ, da ne naletiš na error. No pa pojdimo od začetka...
Shuka, lepo da si se nam oglasila, nas je skrbelo zate
Diana79, dobrodošla med nami, kar te zanima, nas kar prašaj, ker je težko takole pisati na pamet
Palcica, jaz sem se špikala v prvem kratkem postopku 10. dni, v drugem pa samo 8. dni. Res pa je, da sem imela v obeh postopkih različna zdravila.
Lana70, če pride
čez vikend, kličeš v ponedeljek sestro Miro, predvidevam da imaš dolg cikel, glede na to, da moraš 2x klicati, tako da se boš po moje začela špikati 22. dan ciklusa.
MBT1979, pa kaj če imaš že moža, mislim a ti misliš, da te bom jaz gledala s krvimi zobmi
, od zdaj naprej te bom morala pač mižati
Špelka, kaj se te gorenjske čveke v sredo na čisto izmučile, da si sedaj bolj malo med nami
Lučka, res škoda, da se nam ne moreš pridružiti, se nam boš pa marca. Saj veš, 1x na mesec pade srečanje.
Arneja, dobro opravi jutri na UZ, pa glej da boš šarmirala ata, pa kakšno čokoladico mu spet nesi, da ga malo podkupiš
mateja, a sta danes kaj telovadila s Pepijem?
Praviš, da nisi dobila mojega z.s., neki tale RR danes štrajka, ti ga bom še enkrat poskusila poslati
bbpikica, brez izgovorov, ma da obuješ tele nove supergice in pritečeš do mene na enega, potem te pa jaz domov peljem
Pija, moj se že hladi, zelenec namreč
Bambi, hvala, ju3 pa jaz mislim nate in držim pestke
Blanč, najlepša hvala za zs, zelo si mi pomagala
a.jard, upam da tudi jutrišnja pikica ne bo bolela