Pikovit, te čisto razumem, ti priznam da je tudi mene strah vsakega neuspeha, ampak zaenkrat še vedno najdem moč in upanje za naprej. Morda bosta tudi vidva čez tri mesece drugače gledala na to, lahko pa da tudi dobiš kakšen pameten odgovor na drugem forumu
. Zanimivo mi je pa to, da greš lahko v MB po zamrznjenčke šele po treh mesecih, v LJ je nekakšna druga logika, ki seveda vsako leto na koncu leta odpove, ampak čez leto pa kar špila
Hedi, a potem ni bila brazilska frizura gor in dol. Ma ti povem, da to bi pa ganilo dr. C 100 %
Lana, zanimivo mi je, da ti je dr. Z predpisal Menogon. Do sedaj še nisem zasledila, da bi katerikoli na GK LJ predpisali Menogon
Ma ja mogoče pa jaz slabo pamtim. Žal učinkov tega zdravila ne poznam, lahko ti pa povem za razliko med Gonalom in Menopurjem z moje strani
Cukica, ma jaz ti povem pir je zakon. Evo jaz še danes trdim, da je moj folikel počil tako, da sem dobila stavo z dr. D-jem, samo zato, ker smo se punce dobile v petek v Kongu na enem pirčku, dveh,... Še v petek je bil folikel velik 16+ in je dr. D trdil, da bo ovulacija v nedeljo, jaz pa njemu , da bo 100% v soboto in je tudi bila. Kar se je potem zgodilo, pa itak ni v tem kontekstu.
Shuka, ma škoda ker grep ti v KR, drugače bi lohka ti in Hedi vladale tam po porodnišnici
, ker sta datumsko tako skupaj
Cori, odgvore na tvoja vprašanja ti je že tako Shuki napisala, jaz ti lahko samo zaželim dobrodošlico med nami. Ali želiš, da te dodamo na naš seznamček bork?
BEBIII, kaj še ni prišla pošta. Držim pestke za obe vaju z DB, da čimprej pride
N74, ma tudi meni je tale matični mleček bolj kot ne bljak, ampak ni druge, je treba probati tudi s tem, da si ne bom kdaj očitala, da nisem naredila vsega, kar je v moji moči
MBT1979, pa imaš en mesec dovolj časa, da se spraviš v formo, da mi boš delala konkurenco pri dr. D-ju.
Zarja, še dobro, da je jutri že petek, da se bodo tudi zate zadeve umirile
Žižek, ma si mi pridna ti, vidim da veliko počivaš in da si se oddaljila tudi od računalnika, edino prav, sedaj za 14 dni kar pozabi na nas, mi ti ne bomo zamerile
Tassi, a ti pa kar trojno srečo, ma to je čisto super, držim pestke da bo plusek