ponoč sanjam rezervisteuser posted image
oni pa tebe
Glede hrane se strinjam, da je domače najboljše, potem je pa Frutek, potem pa šele razna nemška sranja ala hipp itd... Vseeno bolj našim zaupam - kot je bila enkrat ena karikatura o Fruktalu: "Jasno, da bomo bankrotirali, saj smo še edini, ki delamo sadni sok iz sadja". Jasno, da je notri tudi kaj drugega, vendar pa vseeno manj sranja kot pri drugih - to ti lahko že vonj pove - mislim, kakšne tiste hipp zadeve (sem parkrat dobila od drugih, mala ni marala) tako smrdijo, da ni šans, da bi to jedla!
Pri uvajanju jasno, da bom delala sama - v glavnem na začetku soparim, ker tako ostane največ vitaminov, ap fajn okus je, tak nežen in pri ronji res nib ilo nobenih problemov z uvajanjem, nikoli nobenih prebavnih težav, nikoli ni ven pljuvala... Se pa po moje splača počakat s hrano prve pol leta in pa potem počasi eno po eno uvajat na vsake par dni in pa seveda doma kuhat.
jaz mam tako lestvico:
doma sveže soparjeno > doma sveže pripravljeno kako drugače > doma pripravljeno in zamrznjeno > kupljen Frutek > kupljeno ostalo sranje
Tak da - če se da, bom sama sveže naredila, če ni časa ali materiala ali ne vem kaj se zgodi, pač odmzrnem, če tudi tega ni - recimo smo zunaj, na izletu, nekje, kjer ne morem kuhat, vzamem frutek sabo. Zdaj seveda ne, ker se jasno Lejla
samo doji, ne dodajam ne vode, ne čaja, ne hrane, nič. Tudi pri Ronji je bilo tako in tako bo tudi pri vsakem naslednjem, ki bo iz mene prišel

.
Pa tudi na teh izletih ipd., se dostikrat da znjat, pa kupiš jabolko,
s sabo nosiš tisti ribežl za parmezan, ki je tak ploščat, mali,
pa lepo gor naribaš sadje, ali pa vzameš vilico in pretlačiš banano, melono... Tak sem jaz delala, ko smo šli na Ciper v hotel, kjer res kao nič ne moreš. Pa kupiš lahko jogurt, ki ga tudi lahko dokaj kmalu jejo,... Tako da ni treba, da so non stop na teh kupljenih hranah... Ma z malo domišljija se marsikaj da...