evo našo gospodično , že sama papca
tjasssa, ful je šikana

.
soncnica, tole si ji pa fajn zabavo priredila

. Ko si črpaš mleko, se mora kr fajn vakuum naredit, bradavico ti mal not potegne in zna tud kr mal bolet.
jancci, ja hvala...sem se tud sama potem spomnila

....ne vem, kaj sem tolk zapela za ta Novalac....pol sem šla pa v dm pogledat in niso imeli ne enke ne dvojke....po poti nazaj pa študiram in se spomnim, da mi je mama enkrat v nosečnosti prinesla par teh testerjev

....vglavnem danes sem ji naredila in ni variante

....sploh noče niti začet pit po flaši

.
farfala ja pol se pa najav za sprehod, če si tak blizu in ti je. Kratke hlače: Vogele, H&M, okaidi, Turbo limač, Pikapolonica, BC, NKD...
krtekxx, kaj je dobra

. Naša pa sovraži ta položaj (bit na trebuhu)...se sam trudi, da pride nazaj na hrbet...ni variante, da bi še kakšno igračo prijemala.
A ji daš to pravo polento al instant? Na instantu menda piše, da lahk vsebuje sledi glutena. No sicer pa je tud glede glutena mnenje čist deljeno. Moja mama pravi, da so imeli zdaj predavanje in da po novem priporočajo gluten že na začetku uvajanja, da se organizem čim prej nanj navadi in kasneje ne razvije alergijskih reakcij

.
Nea, pravi trije sončki

.
Kar se hrane tiče pri nas tud kr kompliciramo...no pri otroku pri nas glih ne

....tavelik ni nikoli jedel čokolina, paštete, glodal belih žemljic (namesto tega je jedel riževe ploščice), nismo kupovali posebnih in podobnih klobas, dobil je kakšen kuhan pršut al pa katero drugo meso, kašice smo kupili menda enih 2x in jih sploh ni maral pa še to ni bilo na začetku uvajanja gh, nismo mu dajali smokija, še zdaj pije samo vodo,... tak, da Špela gre kr k isti varuški, ki me že pozna in ve kolk kompliciram

.