IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
evo, no
Jest nč kriva!
Včeri zvečer je pa bejba kar od nule začela tult, ko sraka in se je nikakor ni dal umirit. Pa je že spala, pa spet zverinsko dretje.

No, pol sva pa obe skupaj zaspali in dretja je bilo konec. Nimam pojma kaj ji je blo
Oglašanje: ful je faca.. piska ko ena pokvarjena plošča!
Kaj mene moti? Da moj dragi stiska majonezo al pa zobno pasto na sredini.. da je pol vsa skravžlana.. popizd.dim

Pa moti me svinjarija (ko se v tušu na tleh nabere, al pa za fugam, al pa v wc-ju.. no to smo že mele).. imam pa en čudn smisu za red.. tko, če so stvari razvlečene me niti ne moti.. imam pa npr. tele kocke po tleh v en"smiselen" red postavljene.. tko si kao sledijo po barvah..

pa ne me vprašat zakaj, ker nimam pojma.. taka sm!

Aja.. tamala je v zibki vsa zakovtrana.. spi!.. čak bom šla fotkat... evo:
Mal sem še razmišljala, da črke v neke smiselne besede oblikujem, pa se še nisem spravla.. sam usmojena sem pa glih en tok, da bom še to izvedla
Cmokanje ma pa nič ne moti. Mi2 oba tko fajn cmokava, pa srkava, ko sva sama, da je veelje
Zdej se gospodična noče več prav dolgo v vozičku vozit, ker ji rata dolgčas. Včeri je začela neki protestirat, ko smo šli na šetnjo in jo je moj ljubi zadnjih 5 minut do doma, lepo okol obrnu. To je blo pa pol dobr.
Khurde pomoje bi šle mi2 lahko h kakšni Ronji al pa Uli na kuharski tečaj.. jest tud bolj kšne makarone kuham, pa palačinke pečem, kšn krompir mi kdaj rata, no solatke tut kar fajn pripravim.. o mesu pa nimam pojma!! Ga tud bolj mal jem.
Morm it pol v BC po en bazenčič. Mam še bone, pa moj mi je dal včeri zeleno luč.. clo enga si je izbral iz kataloga kar ni njemu podobno.
< Sporočilo je popravil Jancci -- 29.5.2009 9:02:50 >