IZVIRNO SPOROČILO: Jancci
Sonček evo najprej enega
zate, ker si tok hudega dala skozi!! Pa boš vidla, čas celi rane in tudi to bo šlo počasi mimo. Samo da je Lovro zdrav, pa se vse da preživeti. Je pa zlati mali fantek! Itak so vsi!!
Se podpišem pod tole. Sonček saj bo šlo, boš videla
Pri nas pa Tine kar v svoji postelji spi. Smo se tako navadili in je tud super. Doji se samo 1x ponoči, enkrat od 3-4h in potem spi do 7-8h. Je zelo priden fantek.

Zbujamo ga tud ne velikokrat, ker se največkrat sam. Edin če mene že vse boli pol ga zbudim. Aja, ponoči ga jaz še previjem ker mi itak zaspi in poje samo na eni strani. Pol si morem še mal mleka izčrpat. Mal me je strah, da bi fasala vnetje, tako kot sem ga pri Meti. To pa tako

boli, pa še mleka mi je potem zmanjkalo.
Tudi Meta je pridna, nimamo nobenih večjih težav, razen zdravstvenih. Kar noče bit konec prehlada.

Včeraj je imela še malo vročine in bezgavko pod desnim ušesom ima pa še vedno zatečeno. Jo bo jutri mož k P peljal.
Moje zdravje je zdaj tud OK. Morem še antibiotik do konca pojest k sem imela gnojno angino. Se mi je prejšnji vikend kar mešalo od vročine.

Sem jo imela 39,5, tko da sem še dojila komaj.

K sreči se ni poznalo na količini mleka.
Dajte mi povedat glede te
čišče. Sem čisto pozabila kolk cajta naj bi trajala? Zdej je 19 dni od poroda pa še kar ni konec. Sem že tok naveličana s temi vložki okol hodit.
Pri hrani jaz še vedno dokaj pazim in probavam stvari. Zaenkrat še nisem naletela na nič kar bi povzročalo krče.
Uživajte v lepem vremenu ....
< Sporočilo je popravil barba -- 15.2.2009 10:31:17 >