Včeraj (12.2.) sta imela MALU od iskanje in TAI od ane_p polovičko...
Č E S T I T K E ! ! !
Da jutri spet ne pozabimo...
Krysia - ROK
košuta - TEODOR
anita - ZOJA
matejka_ - PIA
Tudi mi kličemo vse najboljše!
Krysia, ja, bo dobila drug teden tortico, ker je bilo praznovanje planirano za takrat. Ker moji drug teden ne morejo, smo v nedeljo spremenili plan in pridejo to nedeljo. Torte ne bo (mi je izpit pobral precej energije, pa še jutri popoldne gremo na en rojstni dan), bo pa tiramisu, pa manchmellow, pa pecivo z izgubljenimi jabolki

(to lahko Tjaša je, ostalega ne). Je pa danes dobila rolado, namazano z marmelado in gor hello kitty na marcipanu. Je bla ful vesela. To je pa tako, če imaš to zoprno alergijo na KM, tako da bo pravzaprav tudi drug teden torta za ostale, Tjaša bo pa spet dobila rolado. Nimaš kaj
Pa hvala vsem za čestitke moji pupi. Ja, še sama ne vem, kam je šlo teh 5 let

. Je bila pa tudi Tjaša rojena na petek trinajstega, pa ji nič ne manjka. Vem le to, da sem te ure pet let nazaj mislila na to, da ne bomo nikoli več imeli

, je bilo kar hudo. Pa danes poglejte rezultat!
Zoja Miša, kaj se bom verjetno pregrešila, preveč pa ne, ker sem z dieto (oz. njenimi rezultati) ful zadovoljna in komaj čakam, da gre še kaj kilc dol. Zdaj sem jih stran poslala že 9

.
In seveda tvoja mala šarmira vedno in povsod! Ko bosta imeli kaj cajta, pa priletita na kavo, ali pa se bomo kakšno popoldne zmenile za kak špancir. Dopoldne sem brez avta.
sandra,

bogici mali
miškolinček, tudi Filipu pošiljamo
matejchi, aha, so se že pričela filozofska vprašanja
Tejo je tašča peljala dopoldne ven in je zaspala v nekaj minutah, potem pa je spala skor 3 ure v vozičku! Men pa po pol urce, več že skoraj ne. Verjetno imata z mamo kak dogovor
Počasi grem v možale. Sem še kar nekej neprespana, pa čaka me naporen vikend. Fajn ga izkoristite!!!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 13.2.2009 21:25:41 >