Jutro
Spala sem skoraj celo noč. Na dveh lekadolih za zbijanje vročine. Moj je imel Jaša čez in pravi da je bil kar priden. Dan je kar lepši, če si naspan, čeprav z polno glavo, zadelanimi dihali, rdečimi očmi in vročino. Bo že.
MajaT, na žalost ti glede dojenja ne vem pomagati. vse bomo enkrat prišle do te točke, ko se bo treba odločit ali nehati dojiti ali ne. Vsaki bo težko in vsaka se bo morala odločiti sama. Ne vem pa kaj je bolje. Nehati, čeprav veš da ne dobi skoraj nič, ali vztrajati. Upam da se pravilno odločiš.
Nell, prosim če drugič jutro začne bolj umirjeno. Imam kar slabo vest ko gledam košaro polno umazanega ali nezlikanega perila, razmetane igrače, stroj umazane posode, ti pa tako pridna. Saj ne hecam se, pohvalno, da imaš že navsezgodaj toliko energije.
PABLO,
za Erazma, da bi se čimprej pozdravil,
za Otmarja, da bi čimprej dobil zobek in da ne bi še on zbolel in
zate, da bi se naspala in spočila. Kavica v celju je pa dobra ideja. Pravzaprav bom jaz v Celju že v ponedeljek. Imam neke opravke in če je katera za kavico, bi bilo super.
Bella, bravo punca. Super si. Koliko ti jih še manjka?
Tamy, mogoče ga je res selitev malo iz tira spravila. Blok je res smotan zaradi sosedov. Včasih si kar nisem upala pustiti otroka malo jokati, da ne bi imela kakšnega soseda na vratih, zdaj pa Evino trmarjenje kar ignoriram in je včasih res živa norišnica pri hiši.
Čipka, enkrat mi je ena defektologinja rekla, da je treba biti, če otrok pade, pozoren na to, da TAKOJ zajoka. Ker če ne, obstaja možnost kratke nezavesti. Zato je pomembno da se takoj zajoka. Ne sme preveč spati in ne sme bruhati. Kako ste danes?
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
takega?
Takega. Otrokoma je zelo všeč. Evi zato da si jo nosi po stanovanju in rit nasloni, kjer ji paše, Jaša se pa tudi po pol ure zamoti z njo in prestavlja tiste stvari in ropota,...
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
pia pa dans samo nekaj sitnari in se joče... sploh se ne smem premaknit, pa je že jok. eh, bo že...
Tudi mi smo imeli eno takšnpo obdobje in lahko rečem HB da je bilo samo obdobje. Po kakšnih 14 dnevih je minilo in sedaj je ok.
Sayuri, kaj pomeni flanikaral?
Zoja Miša, mogoče bo pa Kaja Lina preskočila plazenje in bo kar naenkrat hodila. Nekateri že zdavnaj hodijo, ko se šele naučijo plazit. Enkrat ko boš prišla na obisk, ti bom pokazala kakšne vaje, ok? In hvala za pohvala. Jaši je res dobrovoljček.
ozziebo, od kdaj ste pa že danes pokonci? Kako je Lara?
In še srečanja:
ponedeljek 6.4. Celje
sreda 8.4. Medvode Javite se