IZVIRNO SPOROČILO: gajka
nell - kakšno ograjo boste pa dali delat oz. kar kakšno boste celo stopnišče naredili? Ker nas tudi še to čaka, pa sem ravno včeraj malo brskala po netu. Meni so ograje iz inoxa ful všeč, pa npr. z lesom obloženi pohodni deli stopnic, ampak tole z lesom na stopnicah pri nas ne bo šlo, ker se bi prehitro uničilo, ograje iz inoxa imajo tako lepe cene...
Očitno imamo podoben okus. Pri nama je bil prvotno v načrtu inox, no še vedno je v načrtu, ampak nekaj let kasneje. Ne toliko zaradi cene, ker niti nimava toliko ograje, ampak zaradi vseh drugih dejavnikov - npr. nama je všeč prečna - lojtrca iz inoxa - to pa ni ravno najboljša ideja zaradi Tiborja, ker tam res z lahko spleže gor - če se pa zgodi kak padec, je pa precej globok - torej ne, ker si ne bi rada kdaj kaj očitala. Sva pa potem želela dati v kombinaciji s steklom, kar tud pride zelo lepo - no pa se pojavi največji razlog proti. Midva naročiva, da pride majster pogledat se dogovorimo, nama pove, da bo treba že obstoječe stebre itak dat ven in potem malo zamaknit, pa nekaj ploščic ven zbit ipd. Se vse strinjava se že skor fiksn dogovorimo - pa se oglasi tast, da ploščic pa ne bomo vn zbujali, to je full dela, on je full vložu truda in podobne piz

- sem s nekaj časa jezila, potem sem pa ugotovila, da spremeniti ničesar ne morem. Torej sem se trenutno vdala v usodo - ampak sem si rekla, da ino bom mela, pa če se vsi skp na glavo postavijo. pač malo kasneje kot smo načrtovali, ker bom takrat vrgla vse ploščice na hodniku vn, da nau kdo kej reku kolk je to težko delat - bomo za spremembo vse sami uredili, pa nau težav.
Ok - zdej sem malo zašla od tvojega vprašanja.
Dala sva delat les v kombinaciji s steklom - pride pa obešeno to na kovinske stebre.
Stopnišče pride leseno - polne stopnice in če nam znese še z led svetilkami ob straneh - tole je še v luftu.
Vse bi lažje šlo, če bi tud moj delal, tko pa še študira in se nam vse bolj kot ne zamika - no pa enkrat bo vse - za silo mamo itak vse, zdej pač je treba tist kar ni dodelat, potem pa staro pohištvo (enih par svetlobnih let) še z novim zamenjat - pa bo. Ko se bo Tibor ženu, bomo meli bajto v nulo
Maja - vaša zara je tako cotkana pupika, ma tako lep nasmešek pa učke ma take žive - se kr iskrijo.
tejka - pozdravi se...sice pa Hb, da si se vsaj malo naspala. Sicer psa glede moje energije zjutraj - khmmmm - me že mineva, ampak sej veš nič se ne opravi samo, pa tud noben drug namesto tebe - kaj čem, pa gremo - drugače sem pa tud js kr en čas gledala vso to nesnago - pa to se za enega perfekcionista, kot sem jaz, sploh ne spodobi

. No še dobr, da sem mojga spoznala, da mi je pokazal, da z njim ne bom več perfekcionistka - zdej kr vztrajno vstran gledam.
ok zdej pa nazaj na delo - sem pršla na kavo in na čvek