No, pri nas je pa danes en divji dan ... zjutraj sem rekla, da že sedimo, potem je prej padu in si prislužil prvi trd pristanek
. Mal smo jokcal, pa je blo OK ... prejle se mi je pa pri hranjenju zdel, da se žlička v ustih ob nekaj zatika, pa sem šla preverjat .. in mamo prvo žagico ... čist mal zobka je ven pogledalo, je treba prov pod ta pravim kotom pogledat, če ga hočeš videt, ampak je tam! Tko da ... Erin .. ah, ne, matejchi ma men se zdi zobke čez - prvi zob 2.4. Zdej vsaj vem, zakaj je bil par dni mal čuden .. sem to pripisla temu, da smo uro premaknil, pa ga je očitno zobek matral ... Zoja Miša, mogoče bo pa pri vas tud tko ...
bambi14, vi se tud pozdravte
.
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Zoja kaj pa če ni dovolj zaspana? Do kdaj ti spi popoldan? Naša je zadnjič do 18 vlekla.. nikoli več.
Mogoče ni dovolj sita? Pol mi pa že zmanjka idej...
Ja, pri nas je tud včeraj spal do 18h - katastrofa. Vse je blo zmešan (mami pa še najbolj

), nč ni šlo niti približno tko kot ponavadi - ob 18h pol nisem vedla al naj mu dam tist, kar bi moral popoldan pojest al naj mu dam kr kašico, ki jo je presd spanjem ... mah, upam, da se ne bo ponovilo, ker pol ga sploh nisem mogla spravit spat do 21:30, pa je lepo hodil spat med 19 in 20 ...
Bella02, me nič ne vleče v ta naš "bazen" - je grde rjave barve, voda pa tud ni preveč čista

bomo mel pa kmal race na vrtu, če bo šlo tko naprej
A katera ve, kdaj bo ta dež nehal padat? A bo vsaj vikend lep?
Neža, kje je vremenska napoved?