O, nosečke in navijačke!
Kako? Bušiji rastejo, počutje dobro?
LUČKA sem brala, da te neki špika tam dol... mene je čez vikend skos neki tiščal sem oba dni morala vzet po 1 spasmex, ki mi je ostal še od začetnih težav pa mal sem povečala dozo magnezija pa se je k sreči stanje umirilo.. no, enkrat za spremembo ga nisem sračkala s paniko in takoj pomislila na najslabše možno sam fajn se pa vseen nisem počutila... pol pa itak niti vn ne moreš na kak sprehod in pol sem bla še bolj zbedirana ampak evo, dons sm že ful boljš pa še dela sem mela cel kup v službi sploh ni blo časa mislit o kkšnih kozlarijah... mal mi vsake toliko trebuh otrdi sam to baje itak normalno tko da probam čim bol normalno funkcionirat... srčica, pozdravi našo ŠUKI, če bosta kej v kontaktu, res lepo, da se je oglasila, upam, da je vse ok in da se z Majem pridno cortajo doma...
GOLDY pri naju pa toliko podobnosti, da kr ne moreš verjet... obe nosiva pupo, PDP tam nekje pri obeh, dan gor ali dol, RD en dan razlike, še letnica enaka... mislm, zdej pa ti reč
kaj pa izvidi s testa, že znani al še izveš?
men nobenga testa za glukozo niso napovedal še za toxo so mi sam 1x vzel kri, takrat na začetku, sej ne vem a čem kej pametovat al pustim, da delajo po svoje, itak me sestra naroči na MF tko k se njej zljubi... bomo vidl, kaj bo v četrtek pametnega...
Kje ste ostale nosečke? Lara, Reby, Špelka, Bumo, ancibanci, Ledenka, Se*, kicsi (maš lepga bušija) in vse ostale nenamerno izpuščene?
evo, še mal navijanja za jutri, da bodo vsi pregledi uspešno opravljeni! nimam nč navijačk, k se mi ne da mojga kompa vklapljat, sorči, me lenoba goni
Torek, 24.02.
Sonček85 - pregled
Kruce fiks - UZ
Blanč - pregled
obayifo - pregled