Jutroooo!
Evo, najprej eno kofico od mene, moram čim prej spičit ven, ker nam je zmanjkalo mleka, kar pomeni no coffee...
KRUCE dobr pofotkaj vaše dete pa pol hitr pokazat še nam, prou
LEDENKA bravo za prve cotke
jst počakam še eno potrditev v četrtek glede spola pol pa počasi tut kej začnem nabirat... mam pa že rezervirano košaro za voziček (vozička pa še ne
) in jo grem ta teden iskat v KR v pikapolonico, ker je znižana s 180 na 120 evrčkov...
SEMPRE očitno je bil tak mal čudn vikend pa nas je nosečke vse neki špikal, glavno, da je že za nami a ne... če se spomnim svoje prve nosečnosti pred skoraj 11 leti... neprimerljivo, k da sploh ne bi bla noseča, zdej pa skos neki... leta, leta pa se kr tolažim, da to ni to
sej men je čist vseen, tut če se do junija skrivim pa če me skos neki špika sam da je bebica uredu...
LUČKA kar se brc tiče, naše detece je s konkretnimi (vidnimi) začelo tam nekje v 20. tednu ampak niso ble tko pogosto čez dan, če sem se ulegla pa se je že videlo na trebuhu kako telovadi, zdej pa, če se umirim ma celo žurko tam notr
buši pridno raste a ne... jst sm že taka, da se iz postelje samo še skobacam lahko, ponoči se pa z enega boka na drugega premetavam k pujs na ražnju zato sem pa včasih zjutraj tko zalimana, da komaj vstanem... pa kolk bo še pestro
KONINA tvoja dva sončka pa taka korenjaka... ni dolgo tega, kar smo občudovali tvoj buši... lepo se cartajte še naprej
LSICA glede bolniške ti ne znam povedat, jst še vedno hodim v službo, čeprav me moja G vsakič vpraša kdaj bom šla na bolniško... sicer se še kolikor toliko dobro počutim ampak se mi zdi, da prav dolgo ne bom več zdržala, sploh ker se v eno smer vozim do službe 50 km in ker potem opravljam sedeče delo (beri pisarniški molj)... itak me hrbet baše že 10 let pa sedet mi ni fajn pa tko... bom vidla, kaj se bova z G zmenili v četrtek na pregledu... drugače pa verjamem, da kar težijo na zdravstvu, itak, je treba pipco zapret, ko gre v njihovo breme, mah tale naš sistem je na več področjih v qrcu
Lep pustni torek želim vsem, grem še mal pošnofat pol pa... klasika, je treba delat...
pa pa