IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
Ja, sem dobila en prašek HIDRASAL, da dobiš vse izgubljene minerale in ostale stveri nazaj (ob dehidraciji), še posebej kalij, natrij, klorid in glukozo.
No, pridna, zdej pa lepo počivat, da si telo mal opomore, sej vidiš, pomlad se že pripravlja, bomo lahko bušije na sprehod nosile... zima je bla kr mal predolga...
GOLDY nč se prehitro tolažit s kkšnim viškom rešpekta,skozi leta pride vse sorte

ko gledam mojega sineta, ki jih šteje 10... pa ne da ne bi bil priden, prou prisrčen fant je in sem ponosna nanj, ampak jeziček... vedno daljši postaja pa z leti se mu sluh vztrajno slabša

, puberteta gladko trka na vrata...
SEMPRE nč bat, bo še žurke tam notri, tut spat ne bomo mogle

mene je v prvi nosečnosti pol, ko se je že obrnil na glavo tko suval v rebra, da mi je na cajte kar sapo jemal... iiiiiii pa MF maš kmalu pa boš spet lahko občudovala bebico in takrat bo tut kkšna brca že bolj konkretna
AJSI pa kolk bosta hitro minila še dva dobra meseca, ki ju imaš pred sabo, sploh ne bo časa, da bi prpa delala
ŠPELČI a ti tut ne moreš brez klasike beri presnetih izcedkov, takih in drugačnih... se mi zdi, da nas je večina okusila to vojno živčkov... men tut buši ni šel nč kej nazaj tut po pozitivnem testu in še pred prvim UZ pr atu sem imela 3 dni rjav izcedek, ki mi je gnal strah v kosti... držim pesti, da bo vse OK in da boste občudovali srčka že v petek
OKTAVIJA uživaj na NS
MIŠMIŠ si nam spet polepšala seznamček... srce si
Naše zveste navijačke, čakamo vas, da se nam pridružite!
Hvala vsem za navijanje in dobre želje
Grem se zrihtat pa pičim na pregled.
Eh, pa kulturo sem nekje pozabila... JUTROOOO! Pa kofico, jst sm jo že...