Lep pozdrav
Te dni se računalnik spet mal heca z mano, da vas lahko samo berem, pisat pa ne morem. Ampak ker sem trmasta, se ne dam kar tako in uspelo mi je. zDaj pa kar lepo po vrsti.
Blanč, čestitam za dva zaklada, Laro in Bernarada.
Zdaj pa naj lepo rasteta in poskrbita da bo vsak dan njunega življenja oz. vašega skupnega življenja najlepši.
Mlinčka, zdaj pa dihamo še za tebe. A tvoji pupi pa kar vstrajata pri tebi, te malo hecata.
Shuki, tudi me mislimo na tebe, tvojega princa in dragega.
Zarja že uživa 100 na uro.
Špelka, ja svet je res majhen.
Misliš, da nekoga ne poznaš, ampak na koncu koncev pa ga. Zdaj pa le pazi na sebe. Mi je prav smotano, da si imela take bolečine čez vikend. Še dobro, da si imela MF in tako videla, da je s fantkom vse v redu.
Goldy, lepo da ste že doma. Pa naj bo s tvojo pupo vse v redu, tako kot je treba. Šivi pa naj se ti čim prej zacelijo. Pa tvoja pupa, je zdaj kaj bolje pri kakanju, se je že uredilo?
Reby, si vedno tako pridana in nas pocrkljaš s kavico in včasih še s super zajtrkom. Tvoj fantič pa tudi vidim, da ima kdaj prave nogometne vaje.
Bumo, lepo da greste lepo proti cilju, vsak dan posebej in naj bo vse v redu še naprej. Pa nič bat, bomo me držale pesti, da bo vse v redu do konca in naprej.
Se*, kako pa kaj tvoje počutje?
miška, super da so bacili šli svojo pot, zdaj pa naj vas kar lepo pustijo pri miru.
Kruce, vidim da si priden in skrbiš za Kruciko. Pa saj to je bilo za pričakovati. Vrjamem pa, da ti je v MŠ včasih kar zabavno ob kakšnih predavanjih, komentarjih. Midva začneva jutruim, me prav zanima kako bo.
mojsonček, ja časa pa sedaj res primankuje. Pa saj potem ko se bodo Patriku začele počitnice bo pa tudi kaj pomagal, a ne? Pa saj gotovo že sedaj.
obi, še ta teden, ptem pa brezskrbno čakanje na veseli dogodek, a ne? Potem boš pa lahko mirno uživala.
Lisica, ja še malo pa boš ti na vrsti. Je pa res tako kot praviš. Na koncu dnevi kar letijo.
anci banci, dobro opravi pri diabetiku. Potem pa naj tudi vse poteka tako kot je najbolje za tvojega otročka.
Jaz pa ta vikend nisem imela obstanka in sedaj se že 2 dni sestavljam skupaj. Me pa res ta vročina zelo zdela. Zadnje dni zmeraj bolj razmišljam, da ne bom slučajno rodila pred 1.7. da naše dete ne bo tako pohitelo. Je po moje moj prenesl strah z njega na mene. Ga že ves čas skrbi, ker ga od 21.6-1.7. ni doma, da se ne bo kdo zmislil na svet privekat kaj prej. Je včeraj gledal kje vse so dela na cesti, pa zapore na cesti od morja do KR
, kje so kakšne bližnice, obvozi,...Ja, kmalu bo dan D. Jutri opravim pregled pri G (lahko da bo zadnji, ker gre potem na dopust), pa da vidim kam me bo napotil potem ( h kateremu G, pa kdaj bom imela kaj CTG,...). Zvečer pa začneva še z MŠ. Jaz sem čez vikend op nosečniško že pozabila na MŠ, me je moj spomnil. Pa saj mam itak za vsako stvar opomnik na telefonu, ker drugače vse pozabim.
Punce in fant, lepo se imejte. Pa upam, da mi kmalu spet uspe računalnik mal nahecat, da bom lahko še kaj napisala.