Reby - uh, samo res je bilo trepetanja. Kak so se vlekli dnevi do postopka, potem vsak dan do naslednjega UZ-ja, nato spet do punkcije, po punkciji do ET-ja, po ET-ju pa vražje dolgi dnevi do testka. Ah, seveda potem pa spet dnevi do UZ-ja in srčka.
Ah, potem zopet do nuhalne. Nato se je malo umirilo, potem firbec spet za morfologijo... zdaj pa že magična številka čez 30 ...
špelčka - ma, a te ne morejo pustit malo na miru? Upam, da ni sladkorne ... Jaz sem komaj komaj spila tole sr*, me je tak žgalo po grlu. Potem pa ena ura čakanja. Mi je vmes bilo tak slabo, da sem mislila, da bom ''zbetonirala'' cel hodnik do WC-ja, če bo sila.
HB te nezgode ni bilo...
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum
Se*, pri nas je bilo kar se spola tiče ravno obratna situacija ... Mami totalno firbčna, očka pa ni želel vedet ... Zdržali(a) smo(sem) do morfologije, čeprav je že na nuhalni veselo kazal svoje premoženje ... Na morfo pa je G rekla, da se ful dobro vidi, če želiva izvedet ... ajaj, huda preizkušnja ... zame seveda ... sem uklonila Ja, kaj čmo Sicer pa, na bolniško si se ta čas verjetno že navadila, ane?
Mene je tudi nekaj časa matralo - tja do morfologije pa še malo čez. Zdaj pa nekak ne več. Si mislim, da če smo tak dugo zdržali bomo pa še malo

Ampak moj je pa tak firbec. On že odšteva dneve do UZ-ja. Ampak, kolikor jaz poznam najino ''karmo'' ali karkoli to že je - bo najin hrošček stiskal nogice sto na uro.
Uh, bolniška - navadila, razvadila. Sam riti ne morem doma držat. Bi kar ''kofetkarila'' sto na uro.
mlinčka - uživajta še te dni v dvojini ...
Bumo - naj bo jutri vse kar se da najboljše ... Če boš pa slučajno šla na SŠ pa sms-aj :)
milkarom - uh, jap. Tile dnevi se tak vlečejo da groza... Ampak step by step, day by day. Cerkljažo boš imela?
miškolinka - superca da ste vsi 3 OK!
Kruce - no, pa ste dali skozi tole šolo. Mene še komaj čaka. Pri nas je baje na teden 1 x. Škoda - bi mi pasalo, da bi to v enem tednu dali skozi in pika. Sicer pa že vidim in slišim svojega kak vneto sodeluje.

Mu gre najbolj na živce, ko so kake skupine in je potem folk tiho kot miš ali pa se širijo dezinformacije. Mah, me je že parkarat spravil v

situacijo
Lučka - superca za tak hemoglobin! In skrivnost je v...?
mojsonček - naše detece se je res odločilo podrobno raziskati kaj skrivam v rebrcah.

Uh, sladoled pa paše obema... Ampak ne vem, no - po moje tega ''ubogega'' otročka skrbi, da bi se preveč zredila - jem kot kakšen majhen mucek - mini porcije ker me prav želodec začne bolet, če je preveč (niti celega kosa piščančjega stegna več vase ne spravim

). Ampak se ne dam - zato jem večkrat pa tiste stvari, ki so ''za hasek'' (hm - čokolada, sladice, sladoled)
Ma, tvoje lepotička je pa že stara en mesec! Pa kak ta čas hiti
anci banci -- moooorjeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ah, kaj bi dala. Pa zgleda da bo letos tole res mišon imposible!

Moj noče, ker pravi, da otrok pa ja ne bo privekal na svet na počivališču Lopata

Je pa tvoje detece tak cukr, da maš ti take težave s sladkorjem
Eto, za vse ki jih nisem omenila - *big hugs* in upam, da ste OK!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.6.2009 9:52:28 >