dan, se javljam, da ne bo kdo mislu, da smo že kam zginl
f in j ter reni, vama vse lepo in veselo naprej, čestitke! reni, jaz jih tut štejem 38, matrala sva se 5 let in zdej bom prvič mamica, na NS sva bla naročena pri Reševi, ampak jo je tisti dan zamenjala Lomškova, pa mi je bla tut čist všeč, rezultati so bli dobri, tut na amnio smo šli brez strahu, ni blo nč hudga, je pa res, da so se mi solze olajšanja ulile, k smo dobil izvid, čeprov sva prčakvala, da bo itak vse ok
sicer pa že od nedelje perem, likam, vroče je za znort... danes sem bla 1.na abd.dekompresiji, je kar pasalo, pa fino je, da majo notr klimo in ni blo vroče. me pa zmer bol bolijo kolki oz.medenica, sploh, če neki časa sedim in je treba pol vstat in se premaknt, sm k kakšna babica, ne pa mamica
. pa še to - ne vem, če je že katera od punc bol proti koncu kej podobnga napisala - skos mam občutek, da me tišči na velko potrebo, ampak je sam pritisk tam dol. pa če prštejem še krče in otrdevanje, res ne bom vedla, kdaj se bojo tapravi popadki začel
počas si moram zmislt, kaj še rabmo - v glavnem sam kozmetko in pripomočke zame in za malega sončka, pa se bo treba odpravt še mal v šoping, pa lekarno... verjetn bova šla kar v soboto, k je napovedan, da se bo za kašno stopinjo shladil
goldy, sm zihr, da boste vsi trije lušni in dobr zgledal