Mikla, bravo za brcike, to je pa kar zgodaj! Uživaj v prijetnih občutjih
Mene moj mali sedaj prav zares v živo brca, kot si napisala Reby
Je že tak fant, da ga ful težko previjam, če ni popolnoma sproščen, če jokca, npr. Ker ful ne mara bit nagec, potem pa tako opleta z nogami, pa se odriva od mene ... Že v porodnišnici ga je ena sestra ful grdo oblekla - je vse ven štrlelo, je sama priznala, da ni vajena, da so novorojenčki tako močni
Vidim, da ste začele debato o naslednjem otročku
, pa imam eno vprašanje za vas na to temo. Me zanima vaše mnenje
Zdravnica, ki mi je opravila carski rez, mi je svetovala, da dve leti ponovno ne zanosim. Saj veste, da se vse lepo zaceli, pa da ne bo kakšnih posledic ... Zdaj pa dilema
Jaz glede na moje dosedanje življenjske izkušnje res ne bi jemala nobenih kontracepcijskih sredstev
Celo življenje sem pazila glede zanositve, do trenutka, ko smo rekli, no, zdaj pa lahko imamo otročka, in sledilo je, kot že veste, 8 let čakanja, preiskav, ... saj vam ne rabim pisat, ste že vse to skozi dale ... Kar naravno verjetno itak ne bom zanosila, ker pa dojim, je zanositev vsaj toliko časa takoalitako nemogoča. Lahko pa nas res kaj preseneti, ampak meni bi bilo to samo in zgolj v veselje, saj si resnično želim še kakšnega otroka
Gapii, rezultati NS so več kot dobri
Čestitke, sedaj pa samo uživaj! In bodi popolnoma brez skrbi do konca!
anci banci, lepo, da se še oglasiš. Jaz se bom tudi na čvekanje o morskih ježkih
prijavila, ko bom mela malo več časa, tako da lahko še tam kakšno rečeva ... Bravo za napredek v teži - so bicepsi že kaj bolj vidni
Svit je pa pravi bonbonček
Goldy, a takele nasmehe vam deli vaša mala? Joj, to pa je veselje za mamico in očka
Naš se občasno kokr nasmehne, ampak po moje so to še bolj naključni premiki mišic
Kdaj se začnejo otroci nasmihat?
Lana, ne pozabi na poročilo s pregleda! Navijam tudi jaz
Oktavija, ti se nam pa že kar za dihanje javljaš, kaj? Z veseljem, samo jaz imam izredno neprijetne občutke ob tem ... Bom rajši pošiljala pozitivno energijo - velja tudi za Se* in Reby
No, takole. Kdo bi si mislil, da bom napisala cel roman
Naš mali nama sicer približno enkrat na dan kravžla živčke, ker noče in noče zaspati, ampak med temi obdobji je priden ko mravljica
Trenutno spi že dve urici ... Še malo počakam, potem ga bom pa zbudila, previla in
Lep pozdravček še vsem ostalim!!!!