Jutrčka!
SEMPER Klemen je res cukrček in pravi korenjak

glede zaščite pa.. jst je tut nimam in je ne mislim imet... dojenje
lahko malo zavira možnost zanositve ni pa rečeno, da zato ker dojiš ne moreš zanosit... po CR je res verjetno fino, če si telo malo opomore, malo pošpegaj še na med over, Pušenjak ponavadi pravi, da je leto dni čisto zadostna pavza... če je blo pa zdaj vse OK pa verjetno tut če bi prej zanosila ti noben ne bi reku, da pejt splav delat... jst ti želim, da vas osreči še kakšen korenjak(inja) ravno ob pravem času
ANČI Svit že zdej šarmira, kaj šele še bo

kr pripravite se, da bo gužva okrog bajte
ŠPELKA že gnezdiš a ne, superca! upam, da je počutje tudi dobro
MIKLA čestitke za prve brcike

nekatere jih že kar malo pogrešamo
GAPII krasno, da je vse OK, uživaj v nosečnosti
LANA tudi ti uživaj in mirno nosečnost do PDP
KRUCE vaše tamalo še štrajka? mal zaropotaj, mogoče te bo ubogalo... mogoče, če ni punčka
OBI še malo

cuker bo tut kmalu preteklost in vse nosečniške težave tut... sej bi ti rekla, da uživaj še zadnje dni pa verjamem, da je težko izvedljivo, če človeka stalno nekaj muči
OKTAVIJA le javi, da bomo dihali, da ne bo prehudo, ko bo akcija
LUČKA upam, da bo kmalu bolje, boleč hrbet je res štala, te čist razumem, da si skurjena... počij vsakič, ko se pokaže prilika, vse ostalo lahko počaka
GOLDY Alja je pravi sonček, oblekca je bla pa očitno popularna, tut mi smo jo dobl
PINKI MEDO lepo da se pripravljaš na dihanje in sodeluješ ko je akcija, verjamem, da ti bomo vse vrnile in to kmalu
Dejmo punci mal akcije, da ne bomo pozabl dihat
Sreda, 12.08.
Reby - CTG
Serendipity - CTG + UZ
Pozdravčke iz sončne Radovljice