writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del

clock-img

24.02.2009, 23:12

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

2 dni sploh nisva iz sobe prišla user posted image

user posted image user posted image user posted image ......user posted image

clock-img

24.02.2009, 23:12

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

... sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala,

......  točno tako......

Torej mislite, da enem more, drugače ne gre?

OK.

sej mogoče sem se jest mal narobe izrazla. hotla sem to povedat, da so dons otroci zelo brihtni in znajo s svojimi starši manipulirat. pa sploh ni treba da se tega naučijo od staršev.

clock-img

24.02.2009, 23:14

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

.. sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala.

Ne, ker ji ne bom dovolila.

no in kaj bi ti nardila v s. primeru.....user posted image

Bi se pozanimala, kako lahko duda škodi.... in bi ji to razložila, pokazala kake fotke.... bi ji omejila dudo samo za zvečer za začetek.... če duda ne škodi njenemu zdravju, bi ji jo pustila.... Če bi pa dudo kdaj kje zgubila, ji ne bi kupila nove... otroci veliko bolj razumejo, kot odrasli mislimo... Jim delamo krivico, ko jih tako podcenjujemo in jim neke zgodbice napletamo....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish to je iz smeri mesta Novalja v smeri mesta Pag. V bistvu iz plaže Zrče greš ob morju proti plaži Sv. duh in po cca pol ure slabe je ta poc al karkoli že. Na levi ja. user posted image

Me kar jezijo ti kg. Nekje deset, dvanajst do idealne telesne teže me loči. Valjda smo lačne, če ne delamo druga kot kuhamo, peremo, pucamo, se igramo in hodimo na sprehode. Pa ne pozabimo še, da hranimo vmes. user posted image Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image . Mi je moj že parkat zdaj predlagal, da ne bi šla več v službo. Malo morgen, ali malo sutra, ali kakorkoli se že reče. Iz te moke ne bo kruha.

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.02.2009, 23:15

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.2.2009 23:16:15 >

clock-img

24.02.2009, 23:16

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Čarli samo je pa dober tale hotel, pa cena je ok. Samo poleti jaz ne bi šla z Lano v hotel. Če celo leto kuham, bom še poleti na dopustu in to v apartmaju. user posted image

Se strinjam. Jaz rada kuham z malim otročkom pa niti  slučajno v hotel. Zame ga čez apartma ni.

Hehe... kaj pa, če bi mož samo v hotel šel pa nič drugega? Bi bla doma? Bi šla v hotel? user posted image

clock-img

24.02.2009, 23:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

.. sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala.

Ne, ker ji ne bom dovolila.

no in kaj bi ti nardila v s. primeru.....user posted image

Bi se pozanimala, kako lahko duda škodi.... in bi ji to razložila, pokazala kake fotke.... bi ji omejila dudo samo za zvečer za začetek.... če duda ne škodi njenemu zdravju, bi ji jo pustila.... Če bi pa dudo kdaj kje zgubila, ji ne bi kupila nove... otroci veliko bolj razumejo, kot odrasli mislimo... Jim delamo krivico, ko jih tako podcenjujemo in jim neke zgodbice napletamo....

skratka,jaz se več ne bom z njeno dudo ukvarjala,ker enostasvno nima smislauser posted image
je pri bajti drenje,jok in stok.
Jaz upam,da ko bo šla v vrtec,jo bo opustila,saj jo ima v bistvu samo doma....je pa fora,da jo je začela naša draga A imet komaj po enem letu.....saj bo..........

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.02.2009, 23:18

clock-img

pf

pencil-img

4436

Punce razmislite o moji čokoladni glazuri. Rabim do jutri, če ne grem hitro spat bom rabila že danes. user posted image  user posted image  user posted image Nočka in lepe sanje. Tudi jaz sem v nizkem štartu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2009, 23:18

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image .

meni tudiuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ne pogrešam službe, samo da bi pa mogla biti skozi doma, bi se mi pa sigurno user posted image .

jaz pa bi dala vse na svetu,da bi lahko bila doma,meni tak lepo,pa še zdaj nič ne sfolgam....

meni tudiuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:19

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Punce razmislite o moji čokoladni glazuri. Rabim do jutri, če ne grem hitro spat bom rabila že danes. user posted image  user posted image  user posted image Nočka in lepe sanje. Tudi jaz sem v nizkem štartu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz uporabim jedilno čokolado, pa margarino.....baje naj bi bilo razmerje 1.1

drugače pa....

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6845

clock-img

24.02.2009, 23:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma kaj brklam s citiranjemuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:20

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Pijem, pijem. Vizualno je kar precej videti, kg pa počasi kopnijo. user posted image

To je normalno pri HL...... zgubljaš špeh, pridobivaš na mišični masi... ne skrbi... važno, da je obseg manjši.. user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.2.2009 23:33:16 >

clock-img

24.02.2009, 23:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image . Mi je moj že parkat zdaj predlagal, da ne bi šla več v službo. Malo morgen, ali malo sutra, ali kakorkoli se že reče. Iz te moke ne bo kruha.

da bi meni to moj reko.......poljubim ga u.........user posted image

clock-img

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara najprej bi mu rekla, da naj razmisli, da bo user posted image bolje v apartmaju. Če pa ne bi bilo haska bi pa jaz poiskala hotel in bi poiskala takega, ki glih ne bi imel recimo 300 sob, ampak kakega manjšega in kje na obrobju mesta. To zdaj nekaj pametujem mogoče, ker je pač pri nas tak da imam proste roke glede odločanja o dopustu. Kam sem rekla, tja smo šli. Do sedaj, če bo pa v bodoče kdaj drugače pa pičimo po zgornjem sistemu. user posted image

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

vzhajam ko krof....

a nam je kdo kvas nastaviluser posted image

Jst ne vem no.... do decembra sem prišla na težo pred nosečnostjo.... zdej gre pa samo še navzgor.... samo, če po pravici povem.... jem ko prašič... že 20 let se nisem tako prehranjevala... katastrofa...

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..pa je 1 obrok dovoljuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

..pa včasih so rekli, da mora bit toplo, da kvas lepo vzhaja...samo zdaj je mrzlo kot user posted image ...kako bo šele ko se malo otopliuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ma jst sem pa takoooo rada v kampu, da sem pripravljena iti tudi sama. user posted image user posted image user posted image
Mojemu pa je kamp taka muka in se mi ne zdi poštemo, da ga vlečem, če mu ne sede... pa še da bi ga tam gledala vsega naveličanega... ne, ne.... user posted image

clock-img

24.02.2009, 23:25

clock-img

pf

pencil-img

4436

Gold fish hvala za link. Bo prav prišel jutri. user posted image

clock-img

24.02.2009, 23:25

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Ma jst sem pa takoooo rada v kampu, da sem pripravljena iti tudi sama. user posted image user posted image user posted image
Mojemu pa je kamp taka muka in se mi ne zdi poštemo, da ga vlečem, če mu ne sede... pa še da bi ga tam gledala vsega naveličanega... ne, ne.... user posted image

jaz mam tud  rada kamp, pa moj user posted image  tud, pa ta veliki pikec tud...... ta mali....druga mu ne preostaneuser posted image

clock-img

24.02.2009, 23:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobra si.....jaz nebi šla samauser posted image

clock-img

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobra si.....jaz nebi šla samauser posted image

saj ona tud ne gre...lani je bla s kolegico...., letos bo z larikouser posted image

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

skratka,jaz se več ne bom z njeno dudo ukvarjala,ker enostasvno nima smislauser posted image
je pri bajti drenje,jok in stok.
Jaz upam,da ko bo šla v vrtec,jo bo opustila,saj

Ma itak dej.... bolj jo boš pustila pri miru, prej bo pozabla nanjo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem