IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
Jaz sem pa upala, da mi bo dala napotnico za razvojno, ker rokice nazaj zateguje.... pa tisto blazino bi dobila na napotnico.. Pa je pediatrinja rekla, da ni hudega....
naš pediater je tud rekel, da ni potrebe, samo če hočem mi jo napiše..... jaz tud malo na tisto blazino računam
. ...samo je baje ne dajejo kar tako
Kako kje.... 3 leta nazaj sem jo bp dobila v LJ, niti rečt nisem rabla (pa sem nameravala). V MB pa jih res niso dajali, kot da gre iz njihovega žepa
Aja, je pa imel Hofer pred kratkim podobne blazine, ponekod jih imajo še vedno. Isti material (taka guma), fajn debele, dolge, edino malo ožje. 2 skupaj bi bili idealni (pride potem večje kot je ta zelena). Cena ene 20€
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Gold fish v čem pa je finta te blazine?
saj verjetno je že ribica napisala.... v glavnem, blazina je super za igro na tleh. Lahko jo opereš, ne vleče praha in pršic... mi jo imamo v dnevni sobi namesto tepiha

Sva pri selitvi rekla, da do kakega bubijevega 3. leta. No, zdaj bo treba bubikin 3. RD počakat
IZVIRNO SPOROČILO: pf
Gold fish v kakšnem primeru recimo dobiš to blazinu v razvojni? Saj ne, da bi jo poskušala izsiliti, samo zanima me?
Pripada vsem, ki hodijo tudi na nevrofizioterapijo. Mislim, da samo razvojna ni dovolj