Hudo! Včeraj sem šla ob 20.00 spat, danes pa sem malo čez 06.00 vstala in sem vas komaj prebrala.
Pf - ja, gremo za prvomajske v Sol Garden Umag - če ne prej, se vidimo tam!
Petra1978 - poglej v moj album - nekje sem slikana od strani in se mi zdi, da sva si kar podobne. Potem ima pa še moj Matic tak slinček kot tvoj, pa sem mislila, da sem to res jaz (tiste slike s slinčkom nimam).
Z dvema ven - to je res projekt, kot ga je slikovito predstavila Leda
. Je fajn videti mamico, ko je z dvema ali celo s tremi na sprehodu, vendar pa ne veš, kako se je zmatrala, predno je vse zrihtala za ven. Pri nas se dvoletnik zaenkrat pusti, da ga sama oblečem, pa ven se še nekako da spravit. Potem ga posadim na buggy board in ga veči del sprehoda opozarjam, da naj ostane gor - me že glava začne bolet. Če gremo v trgovino po kruh, je taka vrsta, da se ta mali začne dreti, ker smo pri miru, v glavnem švicaš v nulo. Potem mali končno zaspi, ampak, ker je zunaj mrzlo in smo že eno uro zunaj, je fajn, da gremo zdaj gor in potem ta veliki noče gor in toliko dretja, da se mali zbudi in potem dretje na kvadrat. Malega v eno roko, velikega vlečem gor po stopnicah - itak je že zaspan. Potem hitro nekaj še pojest, vmes se mali dere, ker se ni dovolj naspal. Ta velikega ob 12.00 v posteljo in potem še malega - potem pa kuhati kosilo, pospraviti igrače, da lahko sploh hodiš...
Če ne bi bilo velikega, bi z malim šla lepo ob cca 12.00 ven, ko rata lepo toplo, tako da ne gre, ker gre veliki ravno takrat spat.
V glavnem, danes sem spet popenila, ker je veliki splezal v otroški sobi na mizo, pa še par stvari, ki jih ne dovolim, je naredil...v ponedeljek gre k varuški - ziher!
Tudi pri nas je vzgoja na prvem mestu. Prej, ko je bil eden, je krasno laufalo - otroku postaviš meje - sicer ga moraš na to stalno opozarjati, vendar gre. Ko si pa sam z dvema, je težje. Npr. mlajšega dojim, med tem mi starejši začne predale odpirat v kuhinji, jaz letim, z eno joško zunaj, do njega in povem, da tega ne dovolim, medtem mali joka, ker mu je joška ušla...potem spet nazaj dojit, pa veliki spet kam prste vtika in te gleda, kaj boš naredil
.
Gold fish - te mobilne hišice so narejene tako, da ni kakšnega odvečnega prostora. sem pisala v camp kovačine in vprašala, če gre prenosna posteljica notri, pa je rekla, da ne.