writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

06.03.2009, 09:17

clock-img

alea01

pencil-img

2902

jutro mamičkeuser posted image

Kaj? Jaz to prav vidim? Koliko je spet za prebrat...jao. Pridne čvekiceuser posted image user posted image . komentarji.....bodo...enkrat...ko preberemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:18

clock-img

alea01

pencil-img

2902

kako že gre?   oooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaa?? user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:21

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kako že gre?   oooooooouuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeaaaaaaaaa?? user posted image user posted image user posted image

user posted image jeeeeeeeeeeeeeee

čao alea,kako smo kaj,pa izabelca,kje se potepata?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

06.03.2009, 09:29

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

dobro jutro čvekle

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

06.03.2009, 09:39

clock-img

inetbike

pencil-img

22

Ej punce zdravo, par dni nisem brala foruma in zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala user posted image . Res dobra slikca, naša tamlada pravi, da je NEUKUSNA, moj pa pravi da je ZELOOOO UKUSNA user posted image .,

clock-img

06.03.2009, 09:40

clock-img

inetbike

pencil-img

22

Jaz sem šele na 80 strani in sem šele zdajle ugotovile, da ste jih že natipkale 115. Ste pa res pridne user posted image

clock-img

06.03.2009, 09:55

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

evo sem spila kavo zdej si pa še umijem zobkeuser posted image in dirkava na sončka

clock-img

06.03.2009, 09:56

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

...............ni mojih letalcev user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 6.3.2009 9:59:46 >

clock-img

06.03.2009, 10:02

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:16

clock-img

Anonimen

dan

saj ne vem al naj se user posted image al naj vam user posted image ,ker imam sigurno 20 strani za prebratiuser posted image

Mi smo po starem, prejšni dan smo končno začeli puzati tudi naprejuser posted image

grem prebrat pa mal komentirat,ker sem tolikooooooooooooooooooooo v zaostanku

clock-img

06.03.2009, 10:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: inetbike

zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala user posted image .

kje???

clock-img

06.03.2009, 10:27

clock-img

Anonimen

končno sem se prebila čez vaše čvekanje -kaj naj komenitramuser posted image nimam pojma nekaj ste limale pa potem brisaleuser posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:31

clock-img

Anonimen

lidijajenko - Tamara

fiesta - Job

simdar - Lina Zoja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:32

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Jaz sem šele na 80 strani in sem šele zdajle ugotovile, da ste jih že natipkale 115. Ste pa res pridne user posted image

user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:38

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

končno sem se prebila čez vaše čvekanje -kaj naj komenitramuser posted image nimam pojma nekaj ste limale pa potem brisaleuser posted image user posted image

Joj, sem ti ravno hotela napisat, da se ni treba preveč trudituser posted image .

Mi smo že iz dopoldanskega sprehoda. Jernej je bil v vrtcu, bili smo zunaj (jaz zraven, ker ni hotel ostati sam).
In res je pomlad zunaj, vsaj pri nasuser posted image .

Jernej ima pravkar malico, nato šibamo ponovno nauser posted image .

Baj

clock-img

06.03.2009, 10:39

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

zdajle zasledim slikco od majčic, tko dobra fotka, sem se do solz nasmejala user posted image .

kje???

user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:41

clock-img

Anonimen

hvala lunca - se spomnim ja user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 10:44

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

hvala lunca - se spomnim ja user posted image user posted image user posted image

Samo po pravici povedano,meni ta slika,ni ne vem kaj hecna,mogoče,če bi bla moški,tko pa.............sory tanika

clock-img

06.03.2009, 10:52

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image za mal epp-jauser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 11:34

clock-img

Anonimen

Jutro.user posted image Mi smo spali do pol 10 user posted image 13 ur pa pol je spala tamala.Pravi zaspanec user posted image   Zdej smo z enga sprehoda peški, ker vozička nimamo, je v avtu, avto je v službi user posted image  

clock-img

06.03.2009, 12:24

clock-img

Anonimen

Hej

Mi smo tudi dalj spali,s tem,da je tamala zvecer,koj ko sem se jaz vlegla,hotela flasko.Je pila,kot da cel dan ne bi nic jedla.Revica prestradana,ji je jogurt manjkaluser posted image .
Trenutno spet pancka,sama sem bila celo dopoldne na telefonih....v glavnem,mislim da grem cez vikend v Slo.za en tedenuser posted image .
Malo sem cudno besede v stavke zmontirala,se mi ne da prevec razmisljat,ker imam misli drugje...boste ze razumele,ucitelce pa zamizite na eno okouser posted image .

clock-img

06.03.2009, 12:37

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo čveke tina,kleo in didlina,ste ble pa še pridne ponoč,zdej pa spite,a neda,jaz bi tud,pa mi otroc ne pustijouser posted image user posted image ,no lun še spi,sam unedva sta pa že pokonc od 6user posted image

U, madonca Lunca, ti pa ne rabiš spanja user posted image user posted image user posted image Gledam na uro tvojih postov user posted image

JAz sem tako slabo spala nocoj. Je mala jamrala vsako uro ali pa še bolj pogosto. Upam, da bodo ti zobki že kmalu zunaj. Ob 4h sem jo vzela k sebi, pa se mi je zdelo, da do takrat še nisem nič spala. Bi lahko bila na RR user posted image user posted image user posted image Potem pa se je ob pol 6h prebudila, bila eno uro budna, potem sva pa na srečo spali do 9.15. Tako da sem za silo pri sebi.

Me pa gor drži tako lepo vreme - sonček, toplo, super je zunaj. Mala spi, pa če se kmalu zbudi, bova šle ven.

Popoldne pa predavam - 4 ure. Saj vem, ste mi fauš user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

06.03.2009, 12:38

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kleo, fajn se imej v slo user posted image

clock-img

06.03.2009, 12:42

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Nya - pogledala sliko. Sicer moj okus, ampak ta, ki jo jaz poznam, je dosti bolj strašna (za ženkice user posted image ). 175 cm, blond (ne platino, naravno), velike oči, suha, ma super. Tako da ti je kar nerodno zraven iti. user posted image user posted image user posted image

Didlina - saj ne mislim res mojega priklenit k nogi - ko sprašuješ, kako je videt tak dopust user posted image user posted image user posted image user posted image Moj je zelo down to earth, moj, moj, samo moj user posted image user posted image user posted image user posted image Non stop ponavlja, da je točno mene iskal, tako da sigurno ne bi ostal v ČG kar tako user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.03.2009, 12:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, fajn se imej v slo user posted image

Hvala,upam da bo fino.saj sploh ne vem kaj naj s seboj vzamem za tamalo.je pri vas fajn mraz,posebej gorenjska,moram vzet pajaca?

Slovenka,pa sem ti res fovsuser posted image .Fino,da ves cas mozgancke treniras,moji so vedno bolj zakrneliuser posted image .Pa za kak delcek tvoje pameti se jaz sploh ne bi branilauser posted image .Tudi ti se lepo imej na predavanju in cimmanj 40letnic z 60letnimi mamamiuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem