writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del

clock-img

16.03.2009, 22:46

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Luncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

........še sem tu,ne skrbi....................ne losate se me tako zlahkauser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

16.03.2009, 22:47

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:49

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Upam, da imate 1-dnevni virus kot mi.

ja, zunaj je super te dni.

Lunca, marec je, a prideš kaj naokoli?

clock-img

16.03.2009, 22:49

clock-img

Anonimen

Luncaaaaaaaaaaaaaa...lejo lejo zeleno vejo...al kako zeuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:51

clock-img

Anonimen

zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs zs ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:53

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

ojej..Kleo,...jaz sem pa pujs...ste preprosti ,dobrodušni, a na higijeno ne date velikouser posted image .(mogoče nimamo sterilno...sam higiena mi pa je pomembna)user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:54

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

ja jaz tud upam,da je to dnevnik,ne  tednik,obisk bo sam da se pocajtamo,da ti ne prinesem za darilo kak virusekuser posted image

clock-img

16.03.2009, 22:55

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Luncaaaaaaaaaaaaaa...lejo lejo zeleno vejo...al kako zeuser posted image user posted image

no lepo,da si me pogrešalauser posted image

clock-img

16.03.2009, 22:55

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Ja, na ZS bolje, da me opozoriš.
Drugače zna miniti teden, dva, da sploh opazimuser posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:56

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

sem pa mislila,da spiš zszszsuser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 22:57

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

ja jaz tud upam,da je to dnevnik,ne  tednik,obisk bo sam da se pocajtamo,da ti ne prinesem za darilo kak virusekuser posted image

Prav! Evo, da je dnevnikuser posted image user posted image user posted image

V "našem" vrtcu kržijo norice. Tako ta teden ne hodimo tja. Sem rekla vzg., da vem, da jih morajo tudi moji otroci enkrat preboleti, ampak bi raje kdaj drugičuser posted image

clock-img

16.03.2009, 23:04

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

AS...lunca...ja vidve bi pa lohk kar nekaj menjav nardili....ste mel kar pestro vsi skupaj...upam, da vam bo pomlad bolj naklonjena!

clock-img

16.03.2009, 23:07

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

AS...lunca...ja vidve bi pa lohk kar nekaj menjav nardili....ste mel kar pestro vsi skupaj...upam, da vam bo pomlad bolj naklonjena!

Ja. Lovro je sedaj pravzaprav 1. zbolel. Ampak, HB je sedaj o.k.. Jernej jo je tudi dobro odnesel, odkar ima sladkorno še ni zbolel, Patricia pa bolj pobira vse viruse. In maoj dragi tudi.
Sedaj razmišljam, da bi dala otroke cepit proti klopnemu meningitisu.
Po eni starni sem proti cepljenju, po drugi pa boječka in ziheraš.user posted image user posted image

Kako gre to skupaj? Nikakor!user posted image

clock-img

16.03.2009, 23:16

clock-img

Anonimen

ojej..Kleo,...jaz sem pa pujs...ste preprosti ,dobrodušni, a na higijeno ne date velikouser posted image .(mogoče nimamo sterilno...sam higiena mi pa je pomembna)user posted image

auser posted image

clock-img

16.03.2009, 23:20

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

rezultat kviza...bog ga vedi, kaj je odvagalo za pujsauser posted image

clock-img

16.03.2009, 23:23

clock-img

Anonimen

ajauser posted image user posted image user posted image user posted image hudooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 23:23

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

ajauser posted image user posted image user posted image user posted image hudooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 23:24

clock-img

Anonimen

to je odvagalo zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 23:26

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalceuser posted image .

Prejšnji teden smo imel sterilnouser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.03.2009, 23:28

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Drugače, je znano, da so pujsi zelo čiste živali...v blatu se valjajo samo zato, da bi pobili zajedalceuser posted image .

Prejšnji teden smo imel sterilnouser posted image user posted image user posted image

Meni je tako grozno čistit, ko je kakšen tak virus na pohodu. Ker enostavno nikoli ne moreš dovolj in predvsem vsega očisit.

Sploh je katastrofa, ko se iz vrtca prinese uši----ojoj

clock-img

16.03.2009, 23:30

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Meni je tako grozno čistit, ko je kakšen tak virus na pohodu. Ker enostavno nikoli ne moreš dovolj in predvsem vsega očisit.

V Nejčevi skupini so ble pred kratkim...pa smo dobro odnesli. Pri nas v šoli pa tudi dvakrat letno...pa še niso šle z mano. Me pakr srbet začne, če kdo omeni..naš ma pa uši...in pol hit ven obvestilo. Evo...me že srbiuser posted image

clock-img

16.03.2009, 23:36

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

V Nejčevi skupini so ble pred kratkim...pa smo dobro odnesli. Pri nas v šoli pa tudi dvakrat letno...pa še niso šle z mano. Me pakr srbet začne, če kdo omeni..naš ma pa uši...in pol hit ven obvestilo. Evo...me že srbiuser posted image

Saj jaz tudi ŠE nisem našla uši na otroških glavah. Ampka ko je v šoli, vrtcu obvestilo, vseeno vedno izvajamo postopek zatiranja user posted image .
Pranje las, posteljnine, oblačil, igrač...brrrrrrrrrrr

clock-img

16.03.2009, 23:49

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Lovro se je že zbudil, sem ga vmes odnesla nazaj. pa da vidimo, za kako dolgo?user posted image user posted image

Ob polnoči me spet meritev sladkorja čaka in ob 2.00, 3.00, 5.00.

Zjutraj potrebujemorenk "šalco" kave in sem nnkar o.k.user posted image

Lahko noč, je fino zvečer malo poklepetat.

clock-img

16.03.2009, 23:59

clock-img

Anonimen

Je bla mami na netu,pa na fb..je bla v prejsnjem zivljenju zuzelkauser posted image .
AS,lahko noc in naspi seuser posted image .
Tina,Lunca lahko nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2009, 11:20

clock-img

Anonimen

danuser posted image

Kje ste vse? Ura bo skoraj 12, pa sem prva danesuser posted image
Skratka,mi smo prejšni teden bili vsi bolni, Ema je imela vročino... zobki nam hodijo ven, sedaj jih imamo 5, pa v kratkem še 2 pričakujem,ker se že fajn vidita skozi dlesen, samo ven še nista pokukala. Plazimo se po celem stanovanju tako, da jo moram imeti skoz na očeh razen če jo dam v stajico.
Izkoriščamo lepe dneve in smo veliko zunaj.

Komentirala za nazaj ne bom, sem pa na hitro preletela kaj se je dogajalo.

Samsa pogrešam teuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem